Algemene voorwaarden

 

Wijzigingen

Wijzigingen in het bevestigde aantal personen EN wijzigingen in de reeds bevestigde dieetwensen, kunnen tot uiterlijk 7 dagen voor aanvang van uw evenement kosteloos worden doorgegeven met een maximale afwijking in het aantal personen van 10%. Bij latere wijzigingen brengen wij in verband met onze inkoop en planning, 100% van de totale arrangementsprijs van het bevestigd aantal personen in rekening.

 

No-show

In het geval van een no-show rekent de Kookerij een percentage van 100% per persoon van de overeengekomen arrangementsprijs door, inclusief overeengekomen extra’s.

 

Uitloop

Onze arrangementen hebben vaste en afgebakende tijden van bijvoorbeeld 3,5 uur afhankelijk van het geboekte arrangement. Uitloop wordt daarom altijd doorberekend. Uitloop is inclusief onbeperkt drankenarrangement (huiswijnen, bier, frisdranken, koffie en thee). De kosten voor uitloop bedragen € 14,00 per uur per persoon, daarna € 7,00 per half uur per persoon.

 

Verlate of vervroegde aankomst

Wij verzoeken u bij een verlate aankomst de Kookerij hierover direct telefonisch te informeren. Ook als u vervroegd bent, is dat voor ons fijn om te weten. Belt u ons alstublieft, zodat het team op tijd voor u klaar staat.

 

Minimaal aantal gasten

De Kookerij kan gezelschappen ontvangen vanaf 8 personen tot 350 gasten. Is uw gezelschap kleiner dan 8 gasten neemt u dan eerst contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij de Kookerij met kleine gezelschappen.

 

Maximale capaciteit

De Kookerij kan in de regel gezelschappen plaatsen tot 350 gasten.

 

Exclusiviteit

De Kookerij kan meerdere gezelschappen per avond plaatsen. Exclusiviteit in de Kookerij is voor alle gezelschappen mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 

 

Annulering

Indien een door aanvrager bevestigde reservering binnen 21 tot 30 dagen voor aanvang van het evenement in zijn geheel komt te vervallen, zijn wij genoodzaakt 50% van het totaalbedrag inclusief vooraf overeengekomen extra’s, in rekening te brengen. Indien de reservering binnen 14 tot 21 dagen in zijn geheel komt te vervallen, zijn wij genoodzaakt 100% van het totaalbedrag in rekening te brengen.

 

Verlies lockersleutel

De Kookerij beschikt over lockerkastjes die afgesloten kunnen worden om bijvoorbeeld tassen in op te bergen gedurende uw evenement. Bij verlies van een lockersleutel brengen wij € 50,00 in rekening.

 

Halal of kosher

Naast de gebruikelijke dieetwensen en allergieën kan de Kookerij rekening houden met uw wens om halal of kosher te eten. Hiervoor berekenen wij een meerprijs per persoon van € 6,50.

 

Betalingsvoorwaarden

Uw reservering maken wij definitief na betaling van het totaalbedrag. Dit bedrag dient uiterlijk 10 dagen voor aanvang van uw evenement op onze rekening te zijn bijgeschreven: IBAN NL39 KNAB 0259 2518 79 t.n.v. De Kookerij 2.0 BV. De eindfactuur dient voldaan te worden binnen 7 dagen na afloop van het evenement. Mocht het noodzakelijk zijn dat u van de betalingsvoorwaarden van de Kookerij afwijkt, dient u de Kookerij hiervan na eerste offerte aanvraag op de hoogte te stellen.

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders aangegeven. Aan deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen voorbehouden.

 

Geen antwoord gevonden op uw vraag?

Neem dan even contact met op via telefoonnummer 0252 – 62 93 00 of mail naar info@kookerij.com. We beantwoorden uw vragen graag!