Voorwaarden de Kookerij Culinary College

Wijzigingen
Wijzigingen in het bevestigde aantal personen EN wijzigingen in de reeds bevestigde dieetwensen, kunnen tot uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang van uw evenement kosteloos worden doorgegeven met een maximale afwijking van 15% op het bevestigd aantal personen. Is deze afwijking hoger, berekenen wij boven deze 15%, 100% per persoon van de overeengekomen arrangementsprijs, inclusief overeengekomen extra’s, door. Bij latere wijzigingen brengen wij in verband met onze inkoop en planning, 100% van de totale arrangementsprijs van het bevestigd aantal personen in rekening. In het geval van last-minute wijzigingen in dieetwensen, tafelschikking of anders op de dag zelf, wordt dit met 120% doorbelast.

No-show en surplus
In het geval van een no-show rekent de Kookerij een percentage van 100% per persoon van de overeengekomen arrangementsprijs door, inclusief overeengekomen extra’s. In het geval van één of meerdere gasten extra, rekent de Kookerij een percentage van 120% per persoon door.

Uitloop
Deze offerte betreft meerdere arrangementen met allen een voorafgaand bepaald aantal uren. Uitloop wordt altijd doorberekend. Uitloop is inclusief drankenarrangement (huiswijnen, bier, frisdranken ): € 12,50 per uur per persoon, daarna € 6,00 per half uur per persoon.

Verlate of vervroegde aankomst
Indien u met groepsvervoer een half uur of meer, later dan de vooraf besproken aanvangstijd arriveert, zijn wij genoodzaakt € 5,00 per persoon extra in rekening te brengen. Wij verzoeken u bij een ogenschijnlijke verlate aankomst de Kookerij hierover direct telefonisch te informeren. Ook als u vervroegd bent, is dat voor ons fijn om te weten. Belt u ons alstublieft, zodat het team op tijd voor u klaar staat.

Minimale besteding
De Kookerij Culinary College kan standaard gezelschappen plaatsen vanaf 15 tot 120 gasten. Is uw gezelschap kleiner dan 15 gasten, bent u natuurlijk ook van harte welkom bij de Kookerij. Het minimaal te besteden bedrag van uw gezelschap bedraagt dan in totaal € 1.195,00. Dit bedrag is gebaseerd op een 3-gangen menu, inclusief drankenarrangement.

Maximale capaciteit
De Kookerij Culinary College kan in de regel gezelschappen plaatsen tot 120 gasten. Hierbij blijft de opstelling van ons restaurantgedeelte zoals deze standaard is: 10 ronde tafels met daaraan maximaal 12 gasten per tafel. Aanvullende wensen mbt indeling of opstelling van ons restaurantgedeelte brengen extra kosten met zich mee. Bij gezelschappen groter dan 120 gasten kunnen wij tevens extra kosten in rekening brengen voor inhuur van materialen.

Exclusiviteit
De Kookerij Culinary College kan meerdere gezelschappen per avond plaatsen. Exclusiviteit in de Kookerij is voor (kleine) gezelschappen tevens mogelijk. De uitkoopsom voor exclusiviteit bedraagt € 4.500,00 per gezelschap. Exclusiviteit van de locatie is niet mogelijk gedurende het laatste kwartaal van het jaar.

Annulering
Indien een door aanvrager bevestigde reservering binnen vijf werkdagen voor aanvang van het evenement in zijn geheel komt te vervallen, zijn wij genoodzaakt 75% van het totaalbedrag inclusief vooraf overeengekomen extra’s, in rekening te brengen.

Verlies lockersleutel
De Kookerij Culinary College beschikt over lockerkastjes die afgesloten kunnen worden om bijvoorbeeld tassen in op te bergen gedurende uw event. Bij verlies van een lockersleutel brengen wij € 50,00 in rekening.

Halal of kosher
Naast de gebruikelijke dieetwensen en allergieën kan de Kookerij rekening houden met uw wens om halal of kosher te eten. Hiervoor berekenen wij een meerprijs per persoon (prijs op aanvraag).

Betalingsvoorwaarden
Uw reservering maken wij definitief na aanbetaling van 75% van het totaalbedrag. Hiertoe ontvangt u een voorschotfactuur. Dit bedrag dient uiterlijk 10 dagen voor aanvang van uw evenement op onze rekening te zijn bijgeschreven: IBAN NL60 RABO 013.35.37.420. De eindfactuur dient voldaan te worden binnen 10 dagen na afloop van het evenement. De Kookerij Culinary College behoudt zich het recht voor om administratiekosten door te berekenen bij een afwijkend facturatieproces. Mocht het noodzakelijk zijn dat u van de betalingsvoorwaarden van de Kookerij afwijkt, dient u de Kookerij hiervan na eerste offerte aanvraag op de hoogte te stellen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders aangegeven. Aan deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze aanbiedingen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) geldig, deze staan gepubliceerd op onze website www.kookerij.com. Tevens vindt u alle allergenen volgens de Europese ‘Allergenen Wet’ vermeld op onze website.