Voorwaarden de Kookerij Culinary College

Wijzigingen
Wijzigingen in het bevestigde aantal personen EN wijzigingen in de reeds bevestigde dieetwensen, kunnen tot uiterlijk 3 werkdagen voor aanvang van uw evenement kosteloos worden doorgegeven.  Bij latere wijzigingen brengen wij in verband met onze inkoop en planning, 100% van de totale arrangementsprijs van het bevestigd aantal personen in rekening.

No-show 
In het geval van een no-show rekent de Kookerij een percentage van 100% per persoon van de overeengekomen arrangementsprijs door, inclusief overeengekomen extra’s.

Uitloop
Deze offerte betreft meerdere arrangementen met allen een voorafgaand bepaald aantal uren. Uitloop wordt altijd doorberekend. Uitloop is inclusief drankenarrangement (huiswijnen, bier, frisdranken ): € 12,50 per uur per persoon, daarna € 6,00 per half uur per persoon.

Verlate of vervroegde aankomst
Wij verzoeken u bij een verlate aankomst de Kookerij hierover direct telefonisch te informeren. Ook als u vervroegd bent, is dat voor ons fijn om te weten. Belt u ons alstublieft, zodat het team op tijd voor u klaar staat.

Minimaal aantal gasten
De Kookerij kan gezelschappen ontvangen vanaf 15 personen tot 120 gasten. Is uw gezelschap kleiner dan 15 gasten neemt u dan eerst contact met ons op. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij de Kookerij met kleine gezelschappen.

Maximale capaciteit
De Kookerij kan in de regel gezelschappen plaatsen tot 120 gasten. Hierbij blijft de opstelling van ons restaurantgedeelte zoals deze standaard is: 10 ronde tafels met daaraan maximaal 12 gasten per tafel. Aanvullende wensen mbt indeling of opstelling van ons restaurantgedeelte overleggen wij graag met u.

Exclusiviteit
De Kookerij  kan meerdere gezelschappen per avond plaatsen. Exclusiviteit in de Kookerij is voor (kleine) gezelschappen tevens mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Annulering
Indien een door aanvrager bevestigde reservering binnen drie werkdagen voor aanvang van het evenement in zijn geheel komt te vervallen, zijn wij genoodzaakt 75% van het totaalbedrag inclusief vooraf overeengekomen extra’s, in rekening te brengen.

Verlies lockersleutel
De Kookerij  beschikt over lockerkastjes die afgesloten kunnen worden om bijvoorbeeld tassen in op te bergen gedurende uw evenement. Bij verlies van een lockersleutel brengen wij € 50,00 in rekening.

Halal of kosher
Naast de gebruikelijke dieetwensen en allergieën kan de Kookerij rekening houden met uw wens om halal of kosher te eten. Hiervoor berekenen wij een meerprijs per persoon (prijs op aanvraag).

Betalingsvoorwaarden
Uw reservering maken wij definitief na aanbetaling van 75% van het totaalbedrag. Hiertoe ontvangt u een voorschotfactuur. Dit bedrag dient uiterlijk 10 dagen voor aanvang van uw evenement op onze rekening te zijn bijgeschreven: IBAN NL39 KNAB 0259 2518 79 t.n.v. De Kookerij 2.0 BV. De eindfactuur dient voldaan te worden binnen 7 dagen na afloop van het evenement. Mocht het noodzakelijk zijn dat u van de betalingsvoorwaarden van de Kookerij afwijkt, dient u de Kookerij hiervan na eerste offerte aanvraag op de hoogte te stellen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw, tenzij anders aangegeven. Aan deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen voorbehouden. Op al onze aanbiedingen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) geldig, deze staan gepubliceerd op onze website www.kookerij.com. Tevens vindt u alle allergenen volgens de Europese ‘Allergenen Wet’ vermeld op onze website.