BBQ & More

BBQ & More


Hou je van de Amerikaanse BBQ stijl en van de uitdaging van bijvoorbeeld het perfecte stukje vlees, vis of groente te grillen of te roken? Dan is deze BBQ workshop voor jou! Want bigger is better en deze workshop barst uit zijn voegen van het lekkere eten. Leuk voor als je eerder al eens onze workshop hebt gevolgd en op zoek bent naar meer inspiratie, vuur en vlees/vis of groentebereidingen.

Programma Na ontvangst met aperitief en bijpassend garnituur heet onze chef van de avond u van harte welkom. Vervolgens neemt onze chef u mee naar de keuken waar hij/zij het menu met u door gaat nemen, taken worden verdeeld, ingrediënten worden besproken evenals het recept. U gaat in teams van 8 personen aan de slag. Tijdens het koken zal onze chef u meenemen op culinaire reis en vertellen over de gerechten en het seizoen. Na ongeveer 1 uur gaat u aan tafel voor de eerste gerechten, tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor het opmaken van borden en eventueel de laatste hand te leggen aan de gerechten. De workshop wordt afgesloten met koffie / thee met lekkere zoetigheden. 

Het drankenarrangement Gedurende het 3,5 uur durende programma is het volgende drankenarrangement inbegrepen: 

▪ De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen 
▪ Swinckels bier 
▪ Witte, Rode en Rose huiswijn 
▪ Tafelwater
▪ Koffie of thee met mokkaboontjes ter afsluiting

Uiteraard kunnen we drankenarrangement aanpassen naar uw wensen, heeft u wel een gedacht aan een mooie selectie speciaalbieren bij uw diner? Of bijzondere wijnen? Wij kunnen gedurende de dag of avond meerdere gezelschappen verwelkomen, houdt hier alstublieft rekening mee.

 

Prijs: € 89,50* I Duur: 3,5 uur | Vanaf 8 personen I Datum en aanvang in overleg 7 dagen per week mogelijk

 

*Bovenstaande prijzen zijn voor zakelijke opdrachtgevers excl. BTW

Extra mogelijkheden 

▪ Ontvangst met Cava of Prosecco en amuse € 8,75 p.p. 
▪ Vergadering/presentatie voor aanvang v.a. € 17,50 p.p. 
▪ Naborrel per 1/2 uur € 7,00 p.p. 
▪ Engelstalige begeleiding en recepturen € 4,00 p.p. 
▪ Speciaalbier of Bijzonder wijnarrangement v.a. € 21,50 p.p. 
▪ Bekende (sterren) chef prijs op aanvraag 

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ