Borrel & Bites

Borrel & Bites

In Nederland borrelen we heel wat af. En daar horen uiteraard lekkere hapjes en fingerfoods bij. Ofwel eten wat je met je handen kan eten. Je kan natuurlijk naar de supermarkt lopen en daar chips en nootjes halen of voor je eigen gemak toch maar weer salades en toastjes op tafel zetten.

Maar hoe leuk is het om eens origineel uit de hoek te komen met je heerlijke zelfgemaakte hapjes? Dat is veel lekkerder! Maar ook veel makkelijker dan je misschien denkt. Een middag workshop als lunch of op borreltijd, dat is onze nieuwste workshop Borrel en Bites.

Programma Na ontvangst met aperitief en bijpassend garnituur heet onze chef van de avond u van harte welkom. Vervolgens neemt onze chef u mee naar de keuken waar hij/zij het menu met u door gaat nemen, taken worden verdeeld, ingrediënten worden besproken evenals het recept. U gaat in teams van 8 personen aan de slag. Tijdens het koken zal onze chef u meenemen op culinaire reis en vertellen over de gerechten en het seizoen. Na ongeveer 1 uur gaat u aan tafel voor de eerste gerechten, tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor het opmaken van borden en eventueel de laatste hand te leggen aan de gerechten. De workshop wordt afgesloten met koffie / thee met lekkere zoetigheden. 

Het drankenarrangement Gedurende het 3 uur durende programma is het volgende drankenarrangement inbegrepen: 

▪ De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen 
▪ Swinckels bier 
▪ Witte, Rode en Rose huiswijn 
▪ Tafelwater
▪ Koffie of thee met mokkaboontjes ter afsluiting

Uiteraard kunnen we drankenarrangement aanpassen naar uw wensen, heeft u wel een gedacht aan een mooie selectie speciaalbieren bij uw diner? Of bijzondere wijnen? Wij kunnen gedurende de dag of avond meerdere gezelschappen verwelkomen, houdt hier alstublieft rekening mee.

 

Prijs: € 49,50* I Duur: 3 uur | Vanaf 15 personen I Datum en aanvang in overleg 7 dagen per week mogelijk tot een eindtijd van 16.30 uur, uiteraard kunt u langer blijven borrelen

 

*Bovenstaande prijzen zijn voor zakelijke opdrachtgevers excl. BTW

 

 

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ