Laat je verrassen en verwennen door onze catering!

Catering

Tijdens het evenement (je verjaardag, bedrijfsopening, jubileum, receptie, bruiloft) wil je uiteraard dat je gasten goed verzorgd worden. De catering, bediening en service is hierbij heel belangrijk. Het professionele team van De Kookerij Events staat tijdens het evenement voor jou en jouw gasten klaar om het evenement tot een smaakvol succes te brengen.

Wij hebben een breed aanbod op het gebied van catering. Hierbij kun je denken aan het serveren van diverse dranken, hapjes, lunch of diner. Je hebt er zelf geen omkijken naar!

De Kookerij Events richt zich op de catering voor groepen van 10 tot circa 250 personen. Daarnaast houden wij ook rekening met halal en glutenvrije voeding, en andere allergieën of dieetwensen.

 

Compleet verzorgde Barbecue

Je wilt een onbezorgde barbecue organiseren met vrienden en / of familie. Het organiseren van een barbecue party is een hele klus. De Kookerij Events verzorgt graag de gehele barbecue bij jou op locatie.

 Wij hebben verschillende barbecuepakketten voor je samengesteld met verse vis- en vleesproducten, salades, sauzen, brood en nog veel meer! Naast het smakelijke eten en onze Big Green Eggs kunnen wij ook alle overige benodigdheden leveren voor een geslaagde BBQ:

 Borden en Bestek;

  • Stoelen en tafels;
  • Partytenten;
  • Heaters;
  • (Sta)tafels;
  • Glaswerk;
  • Muziek en verlichting;
  • Enz.

Tevens verzorgen wij een professionele kok die het eten bereidt en worden de drankjes geserveerd door onze vriendelijke medewerkers. Hierdoor wordt je barbecue gegarandeerd een smakelijk succes.

De BBQ wordt met de grootste zorg voor je bereidt en stijlvol gepresenteerd. In overleg kunnen we een barbecuemenu samenstellen welke precies aan je wensen voldoet: wij beschikken namelijk over talloze mogelijkheden. Zo houden wij bijvoorbeeld ook rekening met vegetarisch, halal en glutenvrije voeding.

Hapjes en Amuses

Maak uw borrel, receptie of feest een succes met onze hapjes of kleine gerechtjes. De Kookerij Events staat garant voor lekkere, goede catering en perfecte service. De hapjes worden met de grootste zorg voor je bereidt. In overleg kunnen we hapjes samenstellen die precies aan je wensen voldoen. Wij beschikken namelijk over talloze mogelijkheden.

Vlees, vis, vegetarisch, halal en glutenvrij zijn o.a. de mogelijkheden: gesorteerd diverse soorten hapjes. Wij maken de schalen met hapjes zo op dat er voor iedereen wat lekkers tussen zit.

We sturen je graag een overzicht van onze diverse hapjes en  amuses.