De Kookerij

De ultieme kook-experience bij de mooiste kookstudio van Nederland!

Kwaliteit
Kook. Leer. Proef. Beleef. Dat doe je bij dé culinaire hotspot van Nederland; De Kookerij. In onze professionele, industriële en zeer sfeervolle keuken- en restaurantomgeving maakt u onder vakbekwame leiding van onze chefs & coaches elk seizoen wisselende menu’s. Alleen met pure ingrediënten en producten, zoveel mogelijk fairtrade en streekgebonden. Kwaliteit, voor ons een vanzelfsprekendheid.

Voor iedereen
De Kookerij is de ideale zakelijke partner als event locatie en voor food gerelateerde events. Wij organiseren voornamelijk kookworkshops. Deze zijn individueel te boeken of als onderdeel van trainingen, teambuilding sessies, vergaderingen, presentaties, (wijn & bier) proeverijen, borrels en grotere feesten. Tevens organiseert de Kookerij kookworkshops voor particulieren en eigen evenementen op open inschrijving. Met 10 volledig uitgeruste kookeilanden en een demonstratie eiland op een podium, biedt de locatie royaal ruimte aan 15 tot 120 gasten.

Plezier en educatie
Koken is ontzettend leuk, vooral samen. Maar koken is zeker niet altijd even gemakkelijk. Naast plezier, is educatie voor ons erg belangrijk. Daarom leert men bij de Kookerij onder leiding van onze enthousiaste coaches niet alleen bijzondere gerechten te maken, maar bijvoorbeeld ook alles over de oorsprong en gebruik van producten.

Locatie
De Kookerij in het hart van de Duin- & Bollenstreek vlakbij strand en duin. Wij beschikken over 10 eigen parkeerplekken en er is parkeergelegenheid aan de openbare weg. Goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf 15 > 120 gasten. Grotere groep? Neem contact met ons op voor onze maatwerk concepten.

Fairtrade
De Kookerij onderscheidt zich door als enige grote kookstudio in Nederland seizoensgebonden te koken met gebruik van zoveel mogelijk fairtrade streekproducten. Ook in het aanbod van de menu’s is er de keuze om geheel of deels, biologisch of vegetarisch te koken. Niet voor niets zijn we lid van Slow Food Nederland en deels UTZ-gecertificeerd.

Meer info

De Kookerij is één van de grootste kookstudio’s van Nederland.

Er kunnen 120 gasten tegelijk koken en tegelijk dineren. Er kunnen 200+  gasten tegelijk borrelen

De Kookerij bevindt zich vlakbij Amsterdam Schiphol Airport (20 min) en nabij grote steden in de Randstad: Amsterdam (30 min),
Den-Haag (30 min), Rotterdam (45 min), Haarlem (25 min) en Leiden (15 min).

De Kookerij bevindt zich in één van de mooiste natuurgebieden van Nederland: in de Duin- & Bollenstreek aan de Zuid-Hollandse kust.  Het kilometerslange strand van Noordwijk bevindt op een afstand van 15 min, het strand van Noordwijkerhout (Langevelderslag) op een afstand van 7 min.

Vanaf medio maart tot medio mei is de Bollenstreek volop ‘in bloei’ met prachtige kleurrijke bloemenvelden.