Feestlocatie

Personeelsfeest? Een gezellige borrel? Verjaardag? De Kookerij is volledig om te bouwen tot feestlocatie of evenementenlocatie op maat.

Een ontspannen sfeer in ons restaurant of tussen de kookeilanden in een mooie, warme keukenomgeving. Klinkt goed? De Kookerij leent zich hiervoor uitstekend en geeft een culinaire touch aan uw evenement.

Naast het industriële keukengedeelte ligt ons sfeervolle restaurantgedeelte. Beide ruimtes worden afgescheiden door grote wijnkasten. Het restaurantgedeelte heeft een opvallend mooie bar en smaakvolle inrichting en heeft standaard 10 ronde tafels met daaraan tot 12 stoelen. Deze ruimte is volledig aan te passen aan uw wensen. Zo kan de Kookerij een zeer bijzonder én bovenal originele feestlocatie zijn voor uw personeelsfeest, borrel of anders.

Feestlocatie
Denk als invulling ook bijvoorbeeld aan een geweldige feestavond met bijvoorbeeld een walking dinner: de chefs van de Kookerij bereiden in het bijzijn van uw gasten á la minute mooie gerechten of hapjes aan de kookeilanden. De heerlijke geuren en de bezige keuken-geluiden dragen zeker bij aan het creëren van een bijzondere en gezellige sfeer. Ook voor uw grotere bedrijfsevenement, personeelsfeest, modeshow of trouwlocatie is de Kookerij als evenementenlocatie bijzonder geschikt. We kunnen u alles uit handen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • DJ
  • flairtenders met cocktailbar
  • live-band
  • zanger(es)
  • comedian
  • chefs percussion
  • lichtshow
  • presentatie met visuals
  • avond vastleggen op foto of film

Extra opties

Ontvangst met koffie, thee, water en zoetigheden€ 6,50 per persoon
Feestelijk ontvangstglas Cava€ 6,00 per glas
Feestelijk ontvangstglas Champagne€ 9,50 per glas
Spoom citroen€ 8,50 per glas
Extra amuse(s)€ 4,50 per stuk
Borrel (1 uur) met huiswijnen, bier, frisdranken€ 12,50 per persoon

U kunt bij de Kookerij ook kiezen voor heel exclusieve amuses: bijvoorbeeld verse oesters op ijs, kaviaar, krab of kreeft.
Uw event in de Kookerij kan worden georganiseerd voor gezelschappen vanaf 20 t/m 250 personen.

De Kookerij heeft op werkdagen na 17:00 uur en in het weekend voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur en in de omgeving. Indien u overdag voor 17:00 uur wilt komen, bespreken we graag onze parkeermogelijkheden op maat. De Kookerij is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

 

Meer info

Aantal personen
Vanaf 20 t/m 250 personen

Misschien heeft u heel andere wensen dan hier worden aangegeven? Neem contact met ons op om een voorstel op maat te laten maken!

Mail op info@kookerij.com Of bel ons op: 0252 – 62 93 00

Meer weten?