Run your own!

Voor één keer uw eigen restaurant. Van het bedenken van een 3-gangen menu, tot inkoop en het inroosteren van het team op de juiste plek.

‘Run uw eigen Kookstudio’
Dè ideale gelegenheid om de organisatorische kwaliteiten van uw team te testen of aan de oppervlakte te brengen. Los van de vertrouwde omgeving van uw bedrijf zal uw team al hun kennis en kunde moeten aanwenden om een succesvolle middag of avond te organiseren, die zoveel mogelijk vlekkeloos verloopt! Het zal niet meevallen. Des te zoeter is de overwinning. Natuurlijk staat het team van de Kookerij aan de zijlijn om te begeleiden en te stimuleren.

If you can’t stand the heat, get out of the kitchen!
Het is aan de collega’s om het kookevent van begin tot eind te organiseren. U krijgt van ons alleen een korte lijst van onderwerpen die geregeld moeten worden. Wie dit gaan doen of hoe het georganiseerd wordt is volledig aan het team. De Kookerij biedt begeleiding waar nodig, maar het initiatief ligt bij u.
Waar wacht u nog op? Organiseer een geweldig en ontzettend origineel kookevent voor uw bedrijf!

2 Daags evenement ‘Run Your Own’

 Dag 1 programmaduur circa 3 uur

 • De groep bedenkt samen het 3-gangen menu
 • Hierna wordt de groep in tweeën gesplitst
 • Groep 1 restaurant voorbereiding:
  wijnen bestuderen en inkopen, glazen en bestek poleren, tafels opdekken, restaurant klaarmaken, spoelkeuken bemannen en menukaarten maken
 • Groep 2 keuken voorbereiding:
  Deze groep splitst zich in drieën en krijgt ieder een gang onder hun leiding
 • Beide groepen werken samen de recepturen en werkwijze van het bedachte 3-gangen menu uit
 • Groep 1 doet inkopen voor het 3-gangen menu en de bijpassende wijnen
 • Groep 2 maakt kookeilanden in orde voor D-Day

 Dag 2 programmaduur circa 4 uur

 • Groep 1 gaat restaurant en bar klaarmaken en wijnen, waters koud zetten  etc.
 • Groep 2 gaat kookeilanden klaarzetten met alle verse ingrediënten en recepturen checken
 • Daarna gaat groep 2, aan groep 1 de kookworkshop geven waarbij het 3-gangen menu wordt klaargemaakt. Timing is van essentieel belang.
  Hierbij is de chef stand-by en zal inspringen als het echt nodig is
 • Groep 1 en 2 aan tafel
 • Groep 2 zal de gerechten mee-eten die zijn voorbereid en groep 1 zal serveren en debrasseren
 • Groep 2 dient ervoor te zorgen dat de keuken schoon en weer ingeruimd wordt opgeleverd
 • Groep 1 dient ervoor te zorgen dat het restaurant ook weer schoon wordt opgeleverd

Je kunt hier alleen, samen of met een groep(je) voor inschrijven. We gaan verschillende vissen fileren en daarna op verschillende manieren bereiden onder begeleiding van onze chef de cuisine Klaas van Winsen. Zeer leerzaam en wil je meer weten over vis fileren en vis bereiden, moet je hierbij  zijn!

Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk welkomstglas, waarna we kort iets vertellen over het verloop van de avond. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het kookprogramma inbegrepen. Je krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.

Hierna nemen we jullie mee naar de kookeilanden in de keukens. De chef zal begeleiden bij het fileren van verschillende soorten vis, demonstraties en toelichting geven. Daarna gaan we de vis op verschillende manieren garen, onder andere pocheren en in de oven ‘en papillotte’.  Dan gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keukens.

Meer info

Inclusief
Koffie of thee bij ontvangst, karaffen water tijdens koken en diner & koffie of thee na het diner. U kunt drankjes all-in bijboeken (huiswijnen wit en rood, bier en frisdranken)

Prijs 2 dagen
€ 107,50 per persoon
Prijs inclusief drankjes
€ 129,50 per persoon

Tijdsduur
Dag 1: circa 3 uur
Dag 2: circa 4 uur
U organiseert, wij begeleiden

Aantal personen
20 t/m 60 personen

Prijs exclusief BTW

Meer weten?