Excellent

 

Excellent

Ga ervoor een excellent diner samen te stellen. Met de nadruk op samen. Collega’s helpen elkaar naar een hoger plan en bouwen op eigen creativiteit aan prachtige gerechten, maar zonder recepturen. Dat leidt tot een leuke wedstrijd met een heerlijk diner als beloning. Bij Teambuilding Excellent kookt u met een team van collega’s. De noodzakelijke samenwerking leidt tot een andere band en draagt bij aan de teamgeest. Onze chef treedt op als culinaire coach en onder zijn of haar bezielende begeleiding gaan collega’s de strijd met elkaar aan voor het beste resultaat. Aan het eind van de sessie, waarin in teams van 8 personen wordt gekookt, geniet u van een heerlijk diner terwijl de hoogtepunten worden geëvalueerd.

 

Programma Na ontvangst met aperitief en bijpassend garnituur en een korte introductie heet onze chef van de avond u van harte welkom. Vervolgens neemt onze chef u mee naar de keuken waar hij/zij het menu met u doorneemt, de teams over de eilanden verdeeld en een plan van aanpak voorstelt. De taken worden verdeeld, ingrediënten worden besproken evenals het recept. U gaat in teams van maximaal 8 personen aan de slag. De chefs begeleiden het koken, beantwoorden vragen en sturen de competitie naar het hoogste niveau. Na ongeveer 1,5 uur gaat u aan tafel voor de eerste gerechten, tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor het opmaken van de borden voor de volgende gangen. 

Drankenarrangement Gedurende het 4,5 uur durende programma is een het volgende onbeperkt drankenarrangement inbegrepen: 

▪ Ontvangst met koffie en thee en friandises 
▪ De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen 
▪ Swinckels Bier 
▪ Witte, Rode en Rose huiswijn 
▪ Tafelwater 
▪ Koffie of thee met mokkaboontjes ter afsluiting Uiteraard kunnen we drankenarrangement aanpassen naar uw wensen, heeft u wel een gedacht aan een mooie selectie speciaalbieren bij uw diner? Of bijzondere wijnen? 

Prijs: € 125,00* I Duur: 4,5 uur | Vanaf 8 personen I Datum en aanvang in overleg 7 dagen per week mogelijk

* Bovenstaande prijzen zijn voor zakelijke opdrachtgevers excl. BTW

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ