**Kerstkookworkshop 2016!**

Speciaal voor de decembermaand hebben we een heerlijke feestelijke kerst-kookworkshop samengesteld. Schrijf in en kook ook mee!

Zondag 11 december: samen gezellig koken & heerlijk eten

Doe inspiratie op voor de feestdagen!

Zondag 11 december is het Kerst in onze keuken! Je kunt hier alleen, samen of met een groep(je) voor inschrijven. We gaan een verukkelijk 3-gangen kerstmenu klaarmaken onder begeleiding van onze chef de cuisine Klaas van Winsen. Kook ook mee!

Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk welkomstglas, waarna we kort iets vertellen over het verloop van de avond. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het kookprogramma inbegrepen. Je krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.

Hierna nemen we jullie mee naar de kookeilanden in de keukens. De chef zal begeleiden bij de bereiding van een heerlijk 3-gangen kerstmenu. Daarna gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keukens.

 ** Kookerij kerstkookworkshop 2016 **

Voor
Tartaartje van zalm met citroenmayonaise en een decor van aspic

Hoofd
Rosé gebraden entrecote met ‘beurre de Café de Paris’, puree van pastinaak en aardappel
en gebakken bospaddenstoeltjes assortis

Na
Pure chocolademousse met een interieur van framboos,
daarnaast een vanille parfait en frambozen

Koffie of thee

Praktische informatie

Inclusief
Welkomstglas en amuse bij ontvangst, karaffen water tijdens koken en diner en 2 drankjes naar keuze. Koffie of thee na het diner.

Datum
Zondag 11 december 2016

Prijs
€ 74,50 per persoon

Tijd
17:00 – 20:30 uur
(programma is inclusief ontvangst van een half uur & afsluitend koffie of thee)

Reserveer je met een groep van 8 personen of meer dan werken jullie aan een eigen kookeiland.

Natuurlijk kun je extra drankjes per glas bestellen. Betaling geschiedt middels factuur. Je kunt bij de Kookerij niet contant of per pin betalen. Wij rekenen hiervoor € 3,50 administratiekosten per factuur.

Prijs inclusief BTW