Chef’s Lab | Imko Binnerts

Een unieke kans om een geweldig culinair feest mee te maken! Onze Chef’s Labs op de zondagmiddag zijn op open inschrijving. U kookt, leert, proeft, eet, met de topchef van uw keuze. Hoe komen hun gerechten tot stand? Zij bieden u een kijkje in hun werkwijze én in hun hoofd…

Chef’s Lab: zondag 21 december | Imko Binnerts

Imko Binnerts | Restaurant Vis & Ko

Elk Chef’s Lab start zondagmiddag om 14.00 uur met een welkomstglas en kennismaking met de chef, staf en mede ‘leerlingen’ Na de uitleg wat we gaan doen, gaan we aan de slag. De invulling van elke zondagmiddag is voor elke chef anders, het is tenslotte hun eigen Chef’s Lab.

Wacht niet te lang met inschrijven voor uw favoriete chef, de lessen zijn per chef maar één keer per jaar en in rap tempo uitverkocht!

Chef’s Lab editie 2014 is afgelopen, u kunt niet meer inschrijven. Op zondagmiddag 21 december was  Imko Binnerts onze gast-chef.

Imko Binnerts, Restaurant Vis & Ko
‘Helemaal lijp van vis’, zo noemt hij zichzelf. Voordat hij met zijn eigen visrestaurant Imko’s in IJmuiden een Michelinster behaalde deed hij dit voor Chagall in Leidschendam en toenmalig Excelsior in Hotel de L’Europe. Hij presteerde hetzelfde met zijn Restaurant Imko Binnerts in het Grand Winston Hotel. In zijn huidige restaurant Vis & Ko is ‘vers’ het toverwoord: dagelijks worden er de mooiste producten geserveerd die de zee ons te bieden heeft. Kortom: wilt u leren van een ware (vis)meester, dan is dit uw  kans!

Praktische informatie

Inclusief
Ontvangst met welkomstglas, tafelwaters & afsluitend koffie of thee na het diner

Datum
Zondagmiddag 21 december

Prijs
€ 92,50 per persoon

Bijpassend wijn – spijs arrangement
€ 32,50 per persoon

(Wijnarrangement is in – of exclusief te boeken)

Indien u geen wijnarrangement boekt kunt u dranken per glas bestellen. Betaling geschiedt middels factuur achteraf. U kunt niet contant of per pin betalen. Wij rekenen hiervoor € 3,50 administratiekosten per factuur.

Tijdsduur
5 uur (14.00 – 19.00 uur)

Prijzen inclusief BTW

Op al onze Masterclasses zijn de uniforme horecavoorwaarden van toepassing. U kunt deze raadplegen op onze website

Meer weten?