Gezelligheid start bij De Kookerij

Voor iedere gelegenheid de juiste kookworkshop!

Cook your Life

Deze kookworkshop is uitermate geschikt voor de beginnende kok! We koken samen een lekker 4- gangen menu. U zult voortaan uw gasten thuis blijven verrassen met uw kookkunsten! 

Een werkelijk prachtig samengesteld 4-gangen menu door onze eigen chef, waarbij het motto is, iedereen kan dit maken! Met vergeten ingrediënten die eigenlijk iedereen kent en wellicht gewoon in huis heeft!

Proef de Zon

In deze workshop maken we de favoriete gerechten uit het Middellandse Zeegebied. Alleen maar mediterrane ingrediënten: proef de zon! 

Wilt je, je mee laten voeren op een reis door het Middellandse zee gebied & keuken? Wij bieden een 3,5 uur durende kookworkshop ontwikkelt door onze chef Rachel bekend vanwege haar creativiteit in de allergenenvrije keuken, waarbij je verschillende gerechten zal bereiden. Deze gerechten worden opgemaakt in een modern jasje onder begeleiding van onze chefs. 

Proef het Seizoen

Een bijzonder culinair en avondvullend programma bestaand uit een 4-gangen seizoensmenu naar recept van topchef Maikel van Veen. 

Genieten van de typische smaken van de Nederlandse seizoenen. In een 4 uur durende kookworkshop ontwikkeld door top-chef Maikel van Veen, bekend van zijn creaties bij onder andere Restaurant Boreas** & De Lindenhof **. Je gaat verschillende gerechten bereiden met ingrediënten van het seizoen. Deze gerechten worden opgemaakt in een modern jasje onder begeleiding van onze chefs. 

Asian Delight

De Aziatische keuken is een zeer geliefde keuken in Nederland. Laat u meevoeren door de kruidige smaken van de klassieke ingrediënten uit heel Azië

In onze kookworkshop Aziatisch maakt u onder begeleiding van onze chef een 4 gangen menu met authentieke Aziatische gerechten, opgemaakt en geserveerd in een modern jasje. 

BBQ & More

Hou je van de Amerikaanse BBQ stijl en van de uitdaging van bijvoorbeeld het perfecte stukje vlees, vis of groente te grillen of te roken? Dan is deze BBQ workshop voor jou! Want bigger is better en deze workshop barst uit zijn voegen van het lekkere eten. Leuk voor als je eerder al eens onze workshop hebt gevolgd en op zoek bent naar meer inspiratie, vuur en vlees/vis of groentebereidingen.

Borrel & Bites

In Nederland borrelen we heel wat af. En daar horen uiteraard lekkere hapjes en fingerfoods bij. Ofwel eten wat je met je handen kan eten. Je kan natuurlijk naar de supermarkt lopen en daar chips en nootjes halen of voor je eigen gemak toch maar weer salades en toastjes op tafel zetten.

Maar hoe leuk is het om eens origineel uit de hoek te komen met je heerlijke zelfgemaakte hapjes? Dat is veel lekkerder! Maar ook veel makkelijker dan je misschien denkt. Een middag workshop als lunch of op borreltijd, dat is onze nieuwste workshop Borrel en Bites.