Workshop bakken en desserts

Bakworkshop en desserts met de sympathieke en getalenteerde Stan Broere, finalist in het TV programma ‘MasterChef’.

Deze bakworkshop staat onder leiding van de sympathieke en getalenteerde Stan Broere. We gaan 3 verschillende desserts maken. Eén daarvan is een ‘arlette with pressed apple’ geïnspireerd op een dessert van de wereldberoemde sterrenchef Heston Blumenthal. Met dit dessert bereikte Stan de finale van ‘MasterChef’. Het tweede nagerecht is uitgezonden tijdens de aflevering waarin Stan een demonstratie moest geven aan de finale-kandidaten van het seizoen ervoor: een crumble met een mousse van jasmijn en granny smith gelei. Tot slot maken we een zacht citroentaartje met miserable deeg.

Hoe verloopt de workshop?
Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Daarna maken we kennis met de chefs. Zij vertellen kort iets over zichzelf en het verloop van de bakworkshop en dan gaan we aan de slag. Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding. Stan en vriend, chef Klaas van Winsen, begeleiden bij het maken van de desserts. We proeven alles uitgebreid!

Stan Broere
Stan stond niet voor niets in de finale van het RTL4 TV-programma MasterChef: hij kan verschrikkelijk goed koken. Maar zijn hart gaat het meeste uit naar desserts en dat was ook op televisie goed te merken. Stan geeft in het dagelijks leven kookles aan kinderen in het voortgezet speciaal onderwijs, geeft kookworkshops bij de Kookerij en werkt samen met een cateringbureau voor foodevents. 

Meer info

All-inclusive
Feestelijk welkomstglas & amuse, alle overige drankjes tijdens de workshop: huiswijnen wit en rood, bier en frisdranken, karaffen water & koffie of thee afsluitend

Prijs
€ 78,50 per persoon all-inclusive

Tijdsduur
3,5 uur

Aantal personen
Vanaf 20 t/m 40 personen

Prijzen exclusief BTW.
U bepaalt zelf uw datum & aankomsttijd

Meer weten?