Kerst kookworkshops met het bedrijf

Een fijnere tijd om gezellig samen te koken dan in december, is er eigenlijk niet. Daarom kiezen veel bedrijven er voor om in december te komen koken. Om het jaar passend af te ronden, het komend jaar toe te lichten, de medewerkers te bedanken, of anders. Boek op tijd en verzeker het bedrijf daarmee van een geweldige sfeervolle afsluiter van het jaar. Mail fione@kookerij.com of judith@kookerij.com om je datum vast te leggen.

Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk welkomstglas, waarna we kort iets vertellen over het verloop van de avond. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.

Hierna nemen we jullie mee naar de kookeilanden in de keukens. De chef(s) zal begeleiden bij de bereiding van een heerlijk 3- of 4-gangen kerstmenu. Daarna gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, uiteraard in kerst sfeer, naast de keukens.

*** Kerst 3- of 4-gangen menu ***

Voor
Risotto met koffie en kippendij
of
Black Tiger garnalen met witte chocoladesaus
*
Tussen
Ragout van bospaddenstoelen
*
Hoofd
Hertenbiefstuk met cranberry-Port saus, een puree van bloemkool & aardappel
en chips van pastinaak & boerenkool
of
Gebakken zeebaars met pompoen crème, rode biet, zoete aardappel & een schuim met Hollandse garnalen
*
Na
Torentje van cranberrycompote, witte chocoladecrème en kruidige krokante schotsen
of
Honingparfait met merengue & gekonfijte sinaasappel
*
Koffie of thee
met mokkaboontjes

Meer info

Kerst kookworkshop 3-gangen*
€ 70,50 p.p.  inclusief feestelijk welkomstglas & amuse, karaffen water & koffie of thee na het diner, exclusief overige drankjes
€ 87,50 p.p. all-inclusive
Tijdsduur 3,5 uur

Kerst kookworkshop 4-gangen*
€ 80,50 p.p.  inclusief feestelijk welkomstglas & amuse, karaffen water & koffie of thee na het diner, exclusief overige drankjes
€ 97,50 p.p. all-inclusive

Tijdsduur 4,5 uur

*Extra optie: deze kookworkshops kunnen inclusief kookcompetitie ‘Masterchef’ worden geboekt met een extra duur van een half uur, supplement € 10,- p.p.

Aantal personen
Vanaf 20 t/m 120 personen

Prijzen exclusief BTW.
U bepaalt zelf uw datum & aankomsttijd.

Meer weten?