Kerst kookworkshop 2018

Zaterdag 15 december de feestelijke kerst kookworkshop in 3 gangen.   Schrijf in en kook mee!

Zaterdag 15 december is het Kerst in onze keuken! Voor deze kerst kookworkshop kun je alleen, samen of met een groep(je) inschrijven. We gaan een feestelijk 3-gangen kerstmenu klaarmaken. Kook ook mee!

Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk welkomstglas, waarna we kort iets vertellen over het verloop van de avond. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Je krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.

Hierna nemen we jullie mee naar de kookeilanden in de keukens. De chef zal begeleiden bij de bereiding van een heerlijk 3-gangen kerstmenu. Daarna gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, uiteraard in kerst sfeer, naast de keukens.

 ** Kerstmenu 2018 **

Voor
Ragout van bospaddenstoelen
*
Hoofd
Hertenbiefstuk met cranberry-Port saus, een puree van bloemkool & aardappel en chips van pastinaak en bloemkool
*
Na
Honingparfait met merengue en gekonfijte sinaasappel
*
Koffie of thee
met mokkaboontjes

Meer info

Inclusief
Feestelijk welkomstglas en amuse bij ontvangst, tijdens koken en diner karaffen water en drankjes naar keuze. Koffie of thee na het diner.

Datum
Zaterdag 15 december 2018

Prijs
€ 89,50 per persoon

Tijd
18:30 – 22:00 uur

De groepsgroottes van de particuliere kookworkshops variëren vanaf 10 tot circa 30 personen. Vanaf 10 personen heeft de workshop doorgang. U wordt hier tijdig over geïnformeerd. Prijs inclusief BTW

Meer weten?