Teambuilding Optima Forma

Stimuleer de prestatiedrang en creativiteit van uw collega’s! Uw collega’s gaan met elkaar de strijd aan om het beste resultaat te behalen. Hierdoor  er een fanatieke wedstrijd. Daarnaast wordt de lat nóg hoger gelegd door zonder recepturen te koken.

Bij de Teambuilding Optima Forma gaat u in een creatieve ambiance met een team van collega’s koken. Het samen werken aan heerlijke gerechten bevordert het teamgevoel en zorgt voor een betere samenwerking tussen de collega’s. Onze teambuilding-arrangementen worden gegeven onder begeleiding van onze culinair coaches. Zij hebben een passie voor koken en zorgen dat het eindresultaat een zo hoog mogelijke kwaliteit heeft. Bij de Teambuilding Optima Forma kookt u zonder recepturen en wordt er een wedstrijdelement toegevoegd voor een extra uitdaging. De teambuilding wordt afgesloten met een evaluatie waarin we kijken wat de hoogtepunten van de workshop zijn geweest. Er wordt gekookt in groepen van 8 tot 12 personen per kookeiland.

Doel van team building in Optima Forma

Uw collega’s gaan met elkaar de strijd aan om het beste resultaat te behalen. Hierdoor wordt het teamgevoel vergroot en ontstaat er een fanatieke wedstrijd. Daarnaast wordt de lat nóg hoger gelegd door zonder recepturen te koken. De kookcompetitie is een uitstekend middel om (nog) meer pit en creativiteit in uw organisatie te brengen en samen te gaan voor de 10!

Nadat de kookschorten om zijn, komt er een andere communicatie op gang. De neuzen gaan dezelfde kant op en ogen worden geopend. Koken als metafoor voor communicatie, dat is het uitgangspunt!

Onbeperkt drankenarrangement 

Gedurende het hele programma is een onbeperkt drankenarrangement inbegrepen.

 • Ontvangst met koffie en thee en zoetigheden
 • De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen
 • Bier
 • Witte en rode huiswijn
 • Tafelwater
 • Koffie of thee met mokkaboontjes ter afsluiting

Programma

Deze training is een combinatie van Teambuilding Black Box en Teambuilding Masterchef. Hiermee heeft u de perfecte balans tussen creativiteit en competitie.

Wij serveren de deelnemers bij binnenkomst koffie/thee met zoetigheden. Tijdens de uitleg van het programma wordt de lat hoog gelegd. De opdracht luidt: “kook met elkaar, zonder recepten, uit een krat vol dagverse ingrediënten een viertal smaakvolle en bijzondere gerechten”. Elk team kookt met dezelfde ingrediënten. De ervaring leert dat geen gerecht identiek is.

Tijdens het koken worden de deelnemers door culinair coaches van De Kookerij beoordeelt op verschillende aspecten als hygiëne, samenwerking, smaak, presentatie en creativiteit. Vanzelfsprekend worden de gerechten gezamenlijk aan tafel opgegeten.

Tussen de gerechten is er quiz, waarbij de culinaire kennis van de deelnemers wordt getest.

Alle deelnemers krijgen na afloop een culinair aandenken mee naar huis.

Wij kunnen gedurende de dag of avond meerdere gezelschappen verwelkomen, houdt u hier alstublieft rekening mee.

Aanvullingen

 • Vergadering/presentatie voor aanvang v.a. € 15,00 p.p.
 • Naborrel per 1/2 uur € 7,00 p.p.
 • Engelstalige begeleiding € 2,00 p.p.
 • Wijnproeverij o.l.v. vinoloog € 13,00 p.p.
 • Optreden bekende chef prijs op aanvraag

Giveaway

 • Kookerij kookschort € 10,50 p/s
 • Kookerij kookschort met opdruk € 18,00 p/s
 • Koksdoek met Kookerij logo €5,50 p/s

Meer info

All-inclusive
Ontvangst met koffie/thee en zoetigheden, alle overige drankjes tijdens koken en diner: huiswijnen wit en rood, bier en frisdranken, karaffen water & koffie of thee na het diner

Prijzen
€ 110,00* p.p. all-inclusive
Tijdsduur 4,5 uur

Aantal personen
Vanaf 8 t/m 120 personen

* Prijzen zijn voor zakelijke klanten exclusief BTW.
Datum en aanvang in overleg 7 dagen per week mogelijk

Meer weten?