Kookworkshop Big Green Egg – vlees

Leer alle tips & tricks tijdens deze workshop: verschillende soorten vlees klaarmaken in verschillende bereidingen op de Big Green Egg.

Vrijdag 25 mei gaan we werken met de beroemde slow-cook kamado: de Big Green Egg. Tijdens deze workshop leer je echt ALLE tips & tricks om goed te kunnen werken met de Big Green Egg. Ook leren we je verschillende bereidingen naar het thema van de workshop. De workshops staan onder begeleiding van onze chef de cuisine Klaas van Winsen. Je kunt hier alleen, samen of met een klein groepje voor inschrijven. Doe ook mee!

Hoe verloopt de workshop? Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Daarna maken we kennis met de chef en gaan we aan de slag. We nemen je mee naar de Big Green Eggs die in de keuken van de Kookerij staan of bij mooi weer, buiten.  Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.  Daarna gaan we gezellig aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keuken.

We gaan maken: 
Hamburger met relish (zelf tartaar snijden) en tomahawk steak met bot.

Meer info

All inclusive
Welkomstglas bij ontvangst, karaffen water en huiswijn, bier of frisdranken tijdens koken en diner.

Datum
Vrijdag 25 mei 2018

Prijs
€ 74,50 per persoon all-in

Tijden
18.30-22.00 uur

De groepsgroottes van de particuliere kookworkshops variëren vanaf 10 tot circa 20 personen. Vanaf 10 personen heeft de workshop doorgang. U wordt hier tijdig over geïnformeerd. Prijs inclusief BTW

Meer weten?