Kookworkshop Indonesisch

Maak kennis met de Indonesische keuken op toegankelijke wijze. We gaan verschillende authentieke Indonesische gerechtjes klaarmaken tijdens deze geurige kookworkshop.

Maak kennis met de Indonesische keuken op toegankelijke wijze. We gaan verschillende authentieke Indonesische gerechtjes klaarmaken onder begeleiding van de chef, naar receptuur van ´Balistyle chef´Rob van Gasselt.

Wat gaan we doen?
Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Daarna maken we kennis met de chef(s) en gaan we aan de slag. Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding. We gaan gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechtjes in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keukens.

Wat gaan we maken?
Atjar Ketimoen (vega)
Gado Gado (vega)
Urab Buncis (vega)
Sateh Ajam (kip)
Sateh Maranggi (rund)
Oedang Base Badjak (garnaal)
Telor Masak (ei)
Atjar Mangga (zoetzuur van mango)

Rob van Gasselt
heeft een passie voor koken sinds de middelbare school. Door de jaren heen ontwikkelde hij een voorliefde voor de Aziatische keuken, legde zich toe op Indonesisch koken en met name Balinees. Door zijn vele reizen naar Bali werden vrienden en bekenden met steeds grotere regelmaat vergast op rijsttafels en proeverijen van Indonesische oorsprong. Geïnspireerd door met name de Balinese chef-kok Lonny Gerungan is deze van belang geweest voor Rob’s culinaire ontwikkeling. Zijn liefde voor de Indonesische keuken resulteerde het afgelopen jaar in een succesvol eigen kookboek´Balistyle chef, koken met heimwee naar Bali. Natuurlijk is dit boek aan te schaffen bij de Kookerij en kunt u dit vooraf bestellen voor € 24,50 per boek.

Meer info

Prijs
€ 61,50 p.p.
inclusief feestelijk welkomstglas & amuse, karaffen water & koffie of thee na het diner, exclusief overige drankjes
€ 78,50 p.p. all-inclusive*

*All-inclusive: inclusief onbeperkt Hollands drankenassortiment

Tijdsduur
3,5 uur

Aantal personen
Vanaf 20 t/m 120 personen

Prijzen exclusief BTW.
U bepaalt zelf uw datum & aankomsttijd

Meer weten?