Kookworkshop Indonesisch

Een kookworkshop in samenwerking met chef Rob van Gasselt, auteur van het nieuwe kookboek ´Balistyle chef, koken met heimwee naar Bali´.

Deze workshop op open inschrijving is geweest, u kunt niet meer inschrijven. De kookworkshop is zakelijk te boeken. Zie: kookworkshops/zakelijk/specials

We maken kennis met de Indonesische keuken. Je kunt hier alleen, samen of met een groep(je) voor inschrijven. We gaan verschillende authentieke Indonesische gerechtjes klaarmaken onder begeleiding van ´Balistyle chef´Rob van Gasselt en chef de cuisine Klaas van Winsen. Een workshop voor mensen die houden van Indonesisch eten en het goed willen leren klaarmaken.

We gaan maken:
Atjar Ketimoen (vega)
Gado Gado (vega)
Urab Buncis (vega)
Sateh Ajam (kip)
Sateh Maranggi (rund)
Oedang Base Badjak (garnaal)
Telor Masak (ei)
Spekkoek

Klinkt goed? Ook fan van de Indonesische keuken? Kook mee! Hoe verloopt de workshop? Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Daarna maken we kennis met Rob van Gasselt. Hij vertelt kort iets over zichzelf en het verloop van de workshop en dan gaan we aan de slag. Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding. Rob en Klaas van Winsen begeleiden bij het maken van de gerechtjes. Na de workshop mailen we de gemaakte recepturen door.

Rob van Gasselt
heeft een passie voor koken sinds de middelbare school met een eigen kookclub. Door de jaren heen ontwikkelde hij een voorliefde voor de Aziatische keuken en legde zich toe op Indonesisch en met name Balinees. Door zijn vele reizen naar Indonesië en met name Bali door de jaren heen werden vrienden en bekenden met steeds grotere regelmaat vergast op rijsttafels en proeverijen van Indonesische oorsprong. Geïnspireerd door met name de Balinese chef-kok Lonny Gerungan is deze van groot belang geweest voor Rob’s culinaire ontwikkeling. Zijn liefde voor de Indonesische keuken resulteerde het afgelopen jaar in een succesvol eigen kookboek ´Balistyle chef, koken met heimwee naar Bali. Natuurlijk is dit boek te koop bij de Kookerij en kunt u dit aanschaffen tijdens de workshop.

Meer info

All inclusive
Welkomstglas bij ontvangst, de gerechten van de les, karaffen water en huiswijn, bier of frisdrank tijdens koken en diner.

Datum
donderdag 23 maart 2017

Prijs
€ 69,50 per persoon all-in

Tijden
18:30 – 22:00 uur

Extra
Het Indonesische kookboek ‘Balistyle chef, koken met heimwee naar Bali’, van Rob van Gasselt is tijdens de kookworkshop aan te schaffen voor € 24,50 per boek.

Prijs inclusief BTW

Meer weten?