Kookworkshop Italiaans

Een Italiaanse kookworkshop die zijn weerga niet kent. Allemaal kleine authentieke gerechtjes. Italiaans koken: puur en eerlijk.

Vrijdag 1 juni maken we kennis met het échte Italië en gaan verschillende authentieke Italiaanse gerechtjes klaarmaken onder begeleiding van chef de cuisine Klaas van Winsen. Dol op Italië, het land, de mensen, de keuken?  Dan is dit de kookworkshop voor u!

Hoe verloopt de workshop?
Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Daarna maken we kennis met de chef en gaan we aan de slag. Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding. We gaan gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechtjes in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keukens.

Wat gaan we maken?
Saltimbocca
Calamari ripini
Fiori zucchini met ricotta en citroen
Insalate met aardappel, pesto, doperwten en munt
Focaccia met rozemarijn en zeezout
Tagliatelle vongole
Zabaglione

Meer info

All inclusive
Welkomstglas bij ontvangst, de gerechten van de les, diner, karaffen water en huiswijn, bier of frisdrank tijdens koken en diner. 

Datum

Vrijdag 01 juni = vol
vrijdag 15 juni

Prijs
€ 69,50 per persoon all-in

Tijden
18:30 – 22:00 uur

De groepsgroottes van de particuliere kookworkshops variëren vanaf 10 tot circa 20 personen. Vanaf 10 personen heeft de workshop doorgang. U wordt hier tijdig over geïnformeerd. Prijs inclusief BTW

Meer weten?