Kookworkshop kreeft

Alle deelnemers gaan werken met een hele kreeft. Daar maken we drie klassieke kreeftgerechten van.

Een kookworkshop compleet in het teken van kreeft. We gaan verschillende klassieke gerechten met kreeft bereiden. Een echte must dus, als u dol bent op kreeft maar nog nooit levende kreeft hebt bereid. Onder begeleiding van onze chef de cuisine Klaas van Winsen gaan we de gehele kreeft verwerken. Afkoken, met de ene helft maken we een salade van kreeft en met de andere helft een klassieke ‘Kreeft Thermidor’. De schalen gebruiken we voor een bisque.

Hoe verloopt de workshop?
Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Daarna maken we kennis met de chef en gaan we aan de slag. Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding. We gaan gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechtjes in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keukens.

Meer info

All-inclusive
Feestelijk welkomstglas & amuse, alle overige drankjes tijdens de workshop: huiswijnen wit en rood, bier en frisdranken, karaffen water & koffie of thee afsluitend

Prijs
€ 84,50 per persoon all-inclusive

Tijdsduur
3,5 uur

Aantal personen
Vanaf 20 t/m 40 personen

Prijzen exclusief BTW.
U bepaalt zelf uw datum & aankomsttijd
Alleen te boeken tussen maart en juli 2017

Meer weten?