Kookworkshop kreeft

Het Oosterschelde kreeftenseizoen loopt van eind maart t/m 15 juli. Daarom deze kookworkshop compleet in het teken van kreeft!

Het Oosterschelde kreeftenseizoen loopt van eind maart t/m 15 juli. Daarom staat deze kookworkshop op donderdag 18 mei compleet in het teken van kreeft. Je kunt hier alleen, samen of met een groep(je) voor inschrijven. We gaan verschillende klassieke gerechten met kreeft bereiden. Een must dus, als je dol bent op kreeft maar nog nooit levende kreeft hebt bereid. Onder begeleiding van onze chef de cuisine Klaas van Winsen gaan we kreeft afkoken, met de ene helft een salade van kreeft maken en met de andere helft een klassieke ‘Kreeft Thermidor’. De schalen gebruiken we voor een bisque. Dol op kreeft? Moet je bij  zijn!

Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk welkomstglas, waarna we kort iets vertellen over het verloop van de avond. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het kookprogramma inbegrepen. Je krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.

Hierna nemen we jullie mee naar de kookeilanden in de keukens. De chef zal begeleiden bij de bereiding van de klassieke kreeftgerechten. Daarna gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keukens.

Meer info

All inclusive
Welkomstglas bij ontvangst, de gerechten van de les, diner, karaffen water en huiswijn, bier of frisdrank tijdens koken en diner. 

Datum
open

Prijs
€ 74,50 per persoon

Tijden
18:30 – 22:00 uur

Prijs inclusief BTW

Meer weten?