Kookworkshop Spaanse tapas

De Spaanse keuken… leer typisch Spaanse tapas maken en schrijf in voor deze kookworkshop boordevol zonnige inspiratie!

Vrijdag 29 juni staat de Spaanse keuken centraal! In deze kookworkshop gaan we onder leiding van chef de cuisine Klaas van Winsen 8 kleine authentieke Spaanse gerechtjes maken. Van origine zijn tapas eenvoudiger en kleiner en eigenlijk bedoelt om als ‘dekseltje’ (tapa) je glas af te dekken. De gerechtjes die wij maken zijn iets groter dan een tapa. Je kunt hier alleen, samen of met een groep(je) voor inschrijven.

Hoe verloopt de workshop? Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding. Klaas van Winsen begeleidt bij het maken van de gerechtjes. Daarna gaan we gezamenlijk aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechtjes in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keukens.

Wat gaan we maken?
Tortilla con cebolla
Calamares frito met versgemaakte aioli en verse citroen
Calamares à la plancha met een groene salade en tentakels in het zuur
Gazpacho
Spaanse witte bonen (judias blancas) met geroosterde amandelen en spaanse blauwaderkaas
Spaanse gehaktballetjes (albondigas) in tomatensaus
Gegrilde sardines met citroen en gefrituurde boquerones
Flan caramel

Meer info

Inclusief

Welkomstglas bij ontvangst, de gerechten van de les, diner, karaffen water en huiswijn, bier of frisdrank tijdens koken en diner. 

Datum
vrijdag 29 juni 2018

Prijs
€ 69,50 per persoon

Tijd
18:30 – 22:00 uur

De groepsgroottes van de particuliere kookworkshops variëren vanaf 10 tot circa 20 personen. Vanaf 10 personen heeft de workshop doorgang. U wordt hier tijdig over geïnformeerd. Prijs inclusief BTW

Meer weten?