Kookworkshop vegetarisch

We maken vegetarische gerechten uit diverse wereldkeukens: van Italiaans, Arabisch tot Thais.

Tijdens deze kookworkshop leer je verschillende vegetarische gerechtjes te maken, allen met rijke smaken en kruiden. Ook leren we je verschillende bereidingen en garingen van groenten. De workshops staan onder begeleiding van onze chef de cuisine Klaas van Winsen. Je kunt hier alleen, samen of met een klein groepje voor inschrijven. Doe ook mee!

Hoe verloopt de vegetarische workshop? Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Daarna maken we kennis met de chef en gaan we aan de slag. We nemen je mee naar de kookeilanden in de keuken van de Kookerij.  Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding.  Daarna gaan we gezellig aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij, naast de keuken. We maken zes kleine gerechtjes en gaan tussendoor steeds samen aan tafel:

  • Sous vide gegaarde tataar van wortel
  • Burrata met verschillende texturen van biet
  • Plat brood met koriander en huisgemaakte humus
  • Gado gado
  • Thaise salade met tahoe huisgemaakte chili saus en paprika
  • Fruitsoepje met tonka kwark mousse

Meer info

All-inclusive
Welkomstglas bij ontvangst, de gerechtjes van de les, karaffen water en huiswijn, bier of frisdrank tijdens koken en diner.

Datum
vrijdag 9 februari

Prijs
€ 69,50 per persoon all-in

Tijd
18:30 – 22:00 uur

Aantal personen
De groepsgroottes van de particuliere kookworkshops variëren vanaf 10 tot circa 20 personen. Vanaf 10 personen heeft de workshop doorgang. U wordt hier tijdig over geïnformeerd. Prijs inclusief BTW

Ook zakelijk te boeken!
U bepaalt zelf uw datum & aankomsttijd

Meer weten?