Kookworkshop seizoens menu

Teambuilding in de keuken! Elk seizoen nieuwe kookworkshops met elk seizoen nieuwe 3- of 4- gangen menu’s. Kies voor ‘easy, medium of high effort cooking’ en beleef met het bedrijf het ultieme bedrijfsuitje.

All of our company cooking workshops and extra options are available in English, please contact us for a proposal in English.

 

Kookworkshop ‘Easy Effort Cooking’ 3-gangen                                                         
Een kookprogramma met een totale duur van 3 uur bestaande uit: een kwartier ontvangst, circa 
1 uur samen koken in de keuken in groepjes en met tussenpozen samen dineren in het sfeervolle restaurant van de Kookerij. We koken een eenvoudiger menu dan de twee menu’s hieronder, met minder handelingen per gerecht. Bekijk onderaan deze pagina welk menu we gaan maken.

Kookworkshop ‘Medium Effort Cooking’ 3- of 4-gangen                                           
Een kookprogramma met een totale duur van 3,5 of 4,5 uur bestaande uit: een half uur ontvangst, circa 1,5 uur (2 uur) samen koken in de keuken in groepjes en met tussenpozen samen dineren in het sfeervolle restaurant van de Kookerij. Bekijk onderaan deze pagina welk menu we gaan maken. Extra optie: met kookcompetitie ‘Masterchef’ te boeken.

Kookworkshop ‘High Effort Cooking – *Black Box’ 3- of 4-gangen                          
Een kookprogramma met een totale duur van 4 of 5 uur bestaande uit: een half uur ontvangst, circa 2 of 2,5 uur samen koken in de keuken in groepjes en met tussenpozen samen dineren in het sfeervolle restaurant van de Kookerij. De uitdaging van deze kookworkshop is dat uw kookteam alle beschikbare keuken-, waren- en  bereidingskennis moet aanwenden om zonder beschikbare recepturen tot een goed resultaat te komen. Bekijk hieronder welk menu we gaan maken.

*Black Box koken, wat is het?
Koken met de Black Box is een vrij intensieve kookworkshop met vooraf onbekende recepturen en ingrediënten. Een ware test waarin het team alle beschikbare keuken-, waren- en bereidingskennis zal moeten aanwenden om tot een goed resultaat te komen: namelijk om binnen een tijdslimiet drie of vier gangen te maken met zoveel mogelijk van de ingrediënten in de Black Box. Een resultaat dat het team vooral samen zal moeten behalen. En dat maakt het, buiten bijzonder leerzaam, ook nog eens ontzettend leuk!

Bekijk de nieuwe seizoensmenu’s hier
Easy Effort Cooking menu
Medium & High Effort Cooking menu

Meer info

All-inclusive
Feestelijk welkomstglas cava & amuse, alle overige drankjes tijdens koken en diner: huiswijnen wit en rood, bier en frisdranken, karaffen water & koffie of thee na het diner

Prijzen

Easy Effort Cooking 3-gangen
€ 68,50  per persoon all-inclusive

Tijdsduur 3 uur

Medium Effort Cooking 3-gangen
€ 82,50  per persoon all-inclusive

Tijdsduur 3,5 uur

Medium Effort Cooking 4-gangen
€ 90,50  per persoon all-inclusive

Tijdsduur 4,5 uur
Extra optie: kan inclusief kookcompetitie ‘Masterchef’ worden geboekt met een extra duur van een half uur, supplement € 10,- per persoon

High Effort Cooking ‘Black Box’ 3-gangen
€ 96,50  per persoon all-inclusive

Tijdsduur 4 uur

High Effort Cooking ‘Black Box’ 4-gangen
€ 107,50  per persoon all-inclusive

Tijdsduur 5 uur

Aantal personen
Vanaf 15 t/m 120 personen

Prijzen exclusief BTW.
U bepaalt zelf uw datum & aankomsttijd

Meer weten?