Workshop vis fileren en bereiden

We gaan verschillende soorten vis fileren en deze daarna op meerdere manieren bereiden; we gaan pocheren, en vis ‘en papillotte’ klaarmaken.

Je kunt hier alleen, samen of met een groep(je) voor inschrijven. We gaan verschillende vissen fileren en daarna op verschillende manieren bereiden onder begeleiding van onze chef de cuisine Klaas van Winsen. Zeer leerzaam en wil je meer weten over vis fileren en vis bereiden, moet je hierbij  zijn!

Hoe verloopt de workshop? Welkom in onze ontvangstruimte met een feestelijk glas. Het ontvangst duurt een half uur en is bij de totale duur van het programma inbegrepen. Daarna maken we kennis met de chef en gaan we aan de slag. Iedereen krijgt bij aanvang een schoon keukenschort in bruikleen ter bescherming van de kleding. De chef zal begeleiden bij het fileren van verschillende soorten vis, demonstraties en toelichting geven. Daarna gaan we de vis op verschillende manieren garen, onder andere het pocheren van vis en het garen in de Big Green Egg als oven ‘en papillotte’. Daarna gaan we aan tafel om te genieten van de zelf klaargemaakte gerechten in het sfeervolle restaurant van de Kookerij. Na de workshop mailen we de gemaakte recepturen door.

Tijdens de workshop gaan we deze vissen fileren en bereiden: 
een rondvis en een platvis; zeebaars en schol.

Meer info

All inclusive
Welkomstglas bij ontvangst, de gerechtjes van de les, karaffen water en huiswijn, bier of frisdrank tijdens koken en diner.

Datum
vrijdag 13 april – VOL
vrijdag 20 april – inschrijven kan nu!

Prijs
€ 69,50 per persoon all-in

Tijd
18:30 – 22:00 uur

De groepsgroottes van de particuliere kookworkshops variëren vanaf 10 tot circa 20 personen. Vanaf 10 personen heeft de workshop doorgang. U wordt hier tijdig over geïnformeerd. Prijs inclusief BTW

Meer weten?