Voor iedere gelegenheid de juiste workshop!

Met onze verschillende kookworkshops bieden wij voor ieder wat wils. Kies bijvoorbeeld voor een  seizoensmenu workshop, of een Aziatische of Mediterrane workshop. Alle workshops zijn uit te breiden met verschillende aanvullingen en culinaire attenties. Daarnaast houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

Deze kookworkshops zijn te boeken vanaf 8 personen.

Niet of minder koken? Dan is een Kookerij sitdown of walking dinner een goede keuze! Met 10 volledig uitgeruste kookeilanden en een demonstratie eiland op een podium, biedt de locatie royaal ruimte aan 8 tot 250 gasten. Samen koken en heerlijk eten; het ultieme uitje.

Ook als teambuilding ervaring is een kookworkshop altijd een goed idee. Voor een team een duidelijke meerwaarde. Leer elkaar beter kennen en ontdek hoe je de samenwerking optimaliseert. Onze kookworkshops zijn een interactieve mix van theorie, plezier, inzicht in jezelf en je collega’s.

De Kookerij is, kortom, de ideale partner voor zowel kookworkshops en walking en sitdown dinners, alsmede een prachtige locatie voor events en feesten.