Kookworkshops individueel

Op deze pagina staan alle kookworkshops op open inschrijving van de Kookerij. Deze zijn op datum. De groepsgroottes variëren vanaf 10 tot circa 30 personen. U kunt hier samen, alleen, of met een groep voor inschrijven. Maak een keuze en schuif aan bij een gezellige groep mensen die allemaal van koken en lekker eten houden!

Wegens het programma is het van belang dat we op tijd beginnen als u geboekt heeft. We vragen u daarom om op tijd te zijn. Dank voor uw medewerking!
Verhinderd? Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen aan de kookworkshop op open inschrijving van uw keuze bij de Kookerij, dient u dit uiterlijk op de dag zelf vóór 12 uur ’s middags per mail info@kookerij.com of telefoon 0252- 62 93 00 aan de Kookerij door te geven. We kunnen helaas geen geld restitueren maar kijken samen met u naar een vervangende workshop. Natuurlijk kunt u zelf voor vervanging zorgen voor uw workshop. Wilt u dit ook van tevoren aan ons doorgeven? Indien u niet voor 12:00 uur ’s middags uw afwezigheid door heeft gegeven, kunnen we u geen vervangende workshop aanbieden.