Kookworkshops individueel

Op deze pagina staan alle kookworkshops op open inschrijving van de Kookerij. Deze zijn op datum. De groepsgroottes variëren vanaf 10 tot circa 30 personen. U kunt hier samen, alleen, of met een groep voor inschrijven. Maak een keuze en schuif aan bij een gezellige groep mensen die allemaal van koken en lekker eten houden!

Wegens het programma is het van belang dat we op tijd beginnen als u geboekt heeft. We vragen u daarom om op tijd te zijn. Dank voor uw medewerking!
Verhinderd? Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen aan de kookworkshop op open inschrijving van uw keuze bij de Kookerij, dient u dit zo snel mogelijk aan ons door te geven per mail info@kookerij.com of telefoon 0252- 62 93 00. Dit kan tot uiterlijk de dag voor de workshop vóór 12 uur ’s middags. We kunnen helaas geen geld restitueren. Mochten er nog open kookworkshops op onze kook-kalender staan voor dat jaar, kunnen we kijken of we u een eventuele vervangende kookworkshop kunnen aanbieden. Natuurlijk kunt u zelf voor vervangende deelname zorgen voor uw workshop. Wilt u dit ook van tevoren aan ons doorgeven? Indien u niet op tijd uw afwezigheid door heeft gegeven, kunnen we u geen eventuele vervangende workshop aanbieden.