Locatiehuur start bij De Kookerij

Uniek in locatiehuur

Vaste locatiehuur

Onze locatie is vooral drukbezocht in de avonduren. Daarom zijn wij op zoek naar vaste/structurele partners die (overdag en in het weekend) op gezette tijden een deel of de gehele locatie willen huren.

Je kunt bij ons terecht voor professioneel uitgeruste keuken en kantoorruimte. Huur voor langere tijd de keuken die bij je past. Daarnaast kun je De Kookerij ook gebruiken als evenementenlocatie, voor food presentaties en (netwerk)- bijeenkomsten.

Ook voor startende (catering-)ondernemers is vaste locatiehuur een aantrekkelijke constructie omdat je niet hoeft te investeren in een eigen locatie en de aanschaf van een professionele keuken en keukenapparatuur. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van het grote netwerk waarover De Kookerij beschikt.

 

Ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Neem dan contact op met info@kookerij.com of bel naar 0252 62 93 00

 

Huur vanaf € 750 per maand

Prijzen zijn exclusief BTW

Losse locatiehuur

Eenmalig op zoek naar een unieke eventlocatie met grote kookstudio? Dan ben je bij De Kookerij aan het juiste adres. Voor vergaderingen, trainingen, productlanceringen, tv of commercial opnames etc.

Denk als invulling bijvoorbeeld ook aan een geweldige feestavond met een walking dinner: de chefs van De Kookerij bereiden in het bijzijn van uw gasten á la minute mooie gerechten of hapjes aan de kookeilanden. De heerlijke geuren en de bezige keuken-geluiden dragen zeker bij aan het creëren van een bijzondere en gezellige sfeer. Ook voor uw grotere bedrijfsevenement, personeelsfeest, modeshow of trouwlocatie is de Kookerij als evenementenlocatie bijzonder geschikt. We kunnen u alles uit handen nemen

Jouw event in de Kookerij kan worden georganiseerd voor gezelschappen vanaf 8 t/m 350 personen.

Ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden en onze arrangementen? Neem dan contact op met info@kookerij.com of bel naar 0252 62 93 00

 

Locatiehuur overdag tot 17.00 uur (minimaal 4 uur)

Kosten: € 150,00,- per uur

Locatiehuur avond vanaf 17.00 uur (maximaal 5 uur)

Kosten: € 1.250,00,-

Prijzen zijn exclusief BTW

Kookeiland huren per uur

Kookeiland huren per uur / per dag

Bij De Kookerij is flexibele keukenhuur mogelijk, afhankelijk van jouw behoefte kan dat per uur of per dag.

Je kan een keuken huren wanneer je tijdelijk een keuken nodig hebt om je culinaire creaties vorm te geven of om je product verder te ontwikkelen. Of wanneer je een keukenruimte nodig hebt voor een groot event, wij helpen je dan graag uit de brand.

 

Wij beschikken over 11 ruime kookeilanden die ieder is voorzien van een 6 pits gasfornuis met plancha, afzuigkap, 2 ovens, pannen, messen, kitchenaid, koeling en spoelgelegenheid. De kookeilanden zijn per uur of per dag te huur inclusief gas, water en elektra en gratis wifi.

 

Ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Neem dan contact op met info@kookerij.com of bel naar 0252 62 93 00

 

Huur keuken vanaf € 250 per dag 10-ritten kaart € 1.500 (geldig voor 3 maanden)

 

Prijzen zijn exclusief BTW