Masterchef

Masterchef

 

Teambuilding Masterchef Een topprestatie van uw team in een kookcompetitie in “masterchefstijl”. Het totale team wordt onderverdeeld in verschillende kookteams die verdeeld over verschillende kookeilanden tegen elkaar strijden. De chefs letten tijdens het koken op aspecten als samenwerking, smaakbeleving, hygiëne en/of presentatie. Vanzelfsprekend kunnen ook andere aspecten de aandacht van de chefs krijgen.
Aan het einde van de avond worden per team per eiland de vooraf besproken aspecten beoordeeld en roept de jury van chefs een winnend team uit.

Programma Na ontvangst met aperitief en bijpassend garnituur en een korte introductie heet onze chef van de avond u van harte welkom. Vervolgens neemt onze chef u mee naar de keuken waar hij/zij het menu met u doorneemt, de teams over de eilanden verdeeld en een plan van aanpak voorstelt. De taken worden verdeeld, ingrediënten worden besproken evenals het recept. U gaat in teams van maximaal 8 personen aan de slag. De chefs begeleiden het koken, beantwoorden vragen en sturen de competitie naar het hoogste niveau. Na ongeveer 1,5 uur gaat u aan tafel voor de eerste gerechten, tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor het opmaken van de borden voor de volgende gangen. 

Drankenarrangement Gedurende het 4,5 uur durende programma is een het volgende onbeperkt drankenarrangement inbegrepen: 

▪ Ontvangst met koffie en thee en friandises 
▪ De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen 
▪ Swinckels Bier 
▪ Witte, Rode en Rose huiswijn 
▪ Tafelwater 
▪ Koffie of thee met mokkaboontjes ter afsluiting Uiteraard kunnen we drankenarrangement aanpassen naar uw wensen, heeft u wel een gedacht aan een mooie selectie speciaalbieren bij uw diner? Of bijzondere wijnen? 

Prijs: € 110,00* I Duur: 4 uur | Vanaf 8 personen I Datum en aanvang in overleg 7 dagen per week mogelijk

* Bovenstaande prijzen zijn voor zakelijke opdrachtgevers excl. BTW

 

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ