Out of the Box

Out of the Box

 

Teambuilding Out of the Box Out-of-the-Box koken is een uitdaging in team creativiteit. Letterlijk uit een doos ingrediënten bij elkaar voegen om vier heerlijke gerechten te bedenken en te bereiden. Dit dwingt tot creatief afstemmen en tot naadloos samenwerken. 

De manier waarop de individuele teamleden deze uitdaging aangaan is misschien wel te voorspellen, maar kan in deze professionele omgeving heel anders uit de verf komen en vooral ook leiden tot een heel nieuwe benadering van elkaar en de groep. Out of the Box koken is uitdagend en competitief en past uitstekend in een bedrijfstraining. En is vooral ook een plezierige en lekkere beleving.

Programma Na ontvangst met aperitief en bijpassend garnituur en een korte introductie heet onze chef van de avond u van harte welkom. Vervolgens neemt onze chef u mee naar de keuken waar hij/zij het menu met u doorneemt, de teams over de eilanden verdeeld en een plan van aanpak voorstelt. De taken worden verdeeld, ingrediënten worden besproken evenals het recept. U gaat in teams van 8 personen aan de slag. De chefs begeleiden het koken, beantwoorden vragen en sturen de competitie naar het hoogste niveau. Na ongeveer 1,5 uur gaat u aan tafel voor de eerste gerechten, tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor het opmaken van de borden voor de volgende gangen. 

Drankenarrangement Gedurende het 4,5 uur durende programma is een het volgende onbeperkt drankenarrangement inbegrepen: 

▪ Ontvangst met koffie en thee en friandises 
▪ De meest voorkomende frisdranken en vruchtensappen 
▪ Swinckels Bier 
▪ Witte, Rode en Rose huiswijn 
▪ Tafelwater 
▪ Koffie of thee met mokkaboontjes ter afsluiting Uiteraard kunnen we drankenarrangement aanpassen naar uw wensen, heeft u wel een gedacht aan een mooie selectie speciaalbieren bij uw diner? Of bijzondere wijnen? 

 

Prijs: € 117,50* I Duur: 4,5 uur | Vanaf 8 personen I Datum en aanvang in overleg 7 dagen per week mogelijk

 

*Bovenstaande prijzen zijn voor zakelijke opdrachtgevers excl. BTW

 

 

 

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ