Team de Kookerij

Pieter Booij, eigenaar. Founder van het bekende patisseriehuis Huize van Wely sinds 1922 met winkels in in Noordwijk, Amsterdam, Heemstede en Jakarta, Indonesië. Heeft in 2011, samen met dochter Judith, de Kookerij Culinary College in Noordwijkerhout overgenomen. Pure luxe en kwaliteit voor wie van lekker & verantwoord eten, koken én mooie wijnen houdt. “Samen met ons team kunnen we zo iedereen in aanraking brengen met het mooie, ambachtelijke van kwalitatief koken. Net zo’n prachtig ambacht als patisserie en chocolaterie dat zijn.” 

Judith Booij, eigenaar, PR en events. Heeft buiten het feit dat er thuis altijd geproefd moest worden en de daarmee meegekregen liefde voor alles wat met eten en drinken te maken heeft, de nodige expertise op het gebied van communicatie & organisatie. Heeft haar communicatiebureau geïntegreerd in de Kookerij. Wel zo handig. Bedenkt de eigen food-events van de Kookerij, die voor iedereen toegankelijk zijn. Voert deze ook zelf tot in de puntjes uit.  “Mijn liefde voor good food en de kennis van hoe je dit over moet brengen komt op heerlijke wijze samen in dit bedrijf.”
judith@kookerij.com

Klaas van Winsen, chef de cuisine. Opgegroeid in de UK kwam hij als jonge chef in wording naar Nederland. De chef de cuisine van de Kookerij deed eerder werkervaring op bij gerenommeerde bedrijven als Huis ter Duin in Noordwijk. Vanaf 2007 werkzaam bij de Kookerij. Bedenkt en ontwikkelt elk nieuw seizoen de menu’s. Maar ook de kookworkshops ‘Werelds Koken’ met keuze uit internationale keukens en veel maatwerk gerechten met thema’s ontspruiten aan zijn culi-brein. Kan zijn kennis op motiverende, vriendelijke en enthousiaste wijze overbrengen met zijn team van chefs. Weet wat er speelt op foodgebied. Doet gek genoeg ook aan koken in zijn vrije tijd.
info@kookerij.com

Fione den Outer, markting, communicatie. Een echte communicatie vrouw, Fione. Eén vol passie en liefde voor koken en eten en daar ook zelf erg van kan genieten.  Een beetje Italiaans type, zogezegd. Iedereen kan altijd binnen komen waaien en blijven eten. Liefst met zoveel mogelijk kinderen. Kortom: gastvrijheid en warmte staat zowel privé, als in de Kookerij, hoog in het vaandel. Goed op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in MARCOM, en van food, dat spreekt vanzelf.
fione@kookerij.com

Team de Kookerij

Dit is het vaste team van de Kookerij, en één of meerdere mensen van dit team zijn altijd aanwezig tijdens uw kookworkshop of (food)event. Al naar gelang de grootte van de groep en de wensen, komen er meer chefs bij van ‘eigen kweek’. Alle medewerkers van de Kookerij streven een constante hoge kwaliteit en gastvrijheid na. Want natuurlijk is gezelligheid belangrijk, maar educatie ook.