Bedrijfstrainingen bij de Kookerij


Bij de Kookerij is koken niet slechts een leuke en sociale bezigheid, u kunt ook duidelijke leerdoelen aan uw kookworkshop koppelen.Kookstudio De Kookerij  heeft voor de zakelijke markt een aantal bedrijfstrainingen op de keukenvloer ontwikkeld. Deze trainingen kunnen een onderdeel van een breder leertraject vormen, maar kunnen ook als op zichzelf staande trainingen of als teambuilding worden ingezet. Het is hierbij niet belangrijk wat wij u willen leren, maar wat u wilt bereiken.

Trainen, koken, eten in een mooie balans
Bij deze vier trainingen bij de Kookerij is food  in meer of mindere mate een belangrijk onderdeel. Waarom? Lichaam en geest staan in verbinding met elkaar. Het één kan niet zonder het ander. Als u voornemens bent structurele veranderingen door te gaan voeren, moeten beiden naast elkaar bekeken worden. De Kookerij verzorgt de invulling van het culinaire deel. Het trainingsbureau verzorgt het ‘persoonlijke effectiviteit’ deel van de trainingen. Afhankelijk van het aantal  deelnemers wordt dit met één of meerdere trainers of coaches uitgevoerd. Onderstaande vier mogelijkheden kunnen worden besproken, een trainingsprogramma op maat is ook mogelijk.

Training ‘Energiemanagement – Energyfood’
Focus op eigen kracht

Deze training heeft als focus energiemanagement, het onderdeel energyfood is verweven in het programma. Wat geeft en wat kost energie? Wat doet energyfood met lichaam en geest?

Training ‘Team effectiviteit’
Focus op kwaliteit en creëer effectiviteit
In deze training zien we onder andere middels praktijkoefeningen, gezamenlijk koken, waar de krachten en zwakten liggen in een team. Hoe bereikt u met de beste mensen op de juiste plekken de beste resultaten?

Training ‘Open communicatie’
Focus op prestatie onder tijdsdruk – vergelijkbaar met topkeuken
Praktijk gerichte training, met grote parallellen met de professionele topkeuken. Eén snelkookpan, waarin ieder zijn taak en eigen rol heeft. Goede communicatie, juist onder tijdsdruk zo belangrijk.

Training ‘Krachtig presenteren’
Presentatie is veelzeggend- denk aan parallel met opmaak van een gerecht
Een training die alles te maken heeft met lichaamstaal, wat straalt u uit en wat wílt u uitstralen? Presentatie van food (denk aan de opmaak van een gerecht) is in de professionele keuken een zeer belangrijk onderdeel van de belevenis en smaak.

Uitvoering
Elk van de vier programma’s bestaat uit een plenair gedeelte met verschillende oefeningen en een gedeelte in subgroepen. Daarbij reiken de trainer(s) handvatten aan en nodigen uit om in beweging te blijven en open te staan voor veranderingen. Alle trainingen zijn te boeken voor een 6-urig of 10-urig programma of meerdaags.  De trainingen vinden plaats op een in onderling overleg en nader vast te stellen datum. De complete training is zowel in de Nederlandse als Engelse taal uit te voeren. Natuurlijk behoren trainingen met uw  ‘eigen’ trainer in een professionele keukenomgeving ook  tot de mogelijkheden. Voor de uitvoering van deze trainingen bij de Kookerij wordt uitgegaan van een groepsgrootte van minimaal 15 – maximaal 80 deelnemers. Waarbij boven de 20 deelnemers extra trainers of coaches zullen meewerken. De programma’s zijn geschikt voor medewerkers van bedrijven uit diverse branches, zowel profit als nonprofit. Zij kunnen op alle niveaus werkzaam zijn.

Bij ons is iedere training een beleving en elk evenement leerzaam. Het is maar net met welke doelstelling  u ons bezoekt. Wilt u weten wat de Kookerij kan betekenen als meerwaarde voor uw evenementen, vergaderarrangementen of trainingen?  We nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking.

Neem contact met ons op om een voorstel op maat te laten maken. Mail info@kookerij.com . Of bel ons op:  0252 – 50 55 88.

Meer info


Aantal personen
Vanaf 15 tot maximaal 80 deelnemers  
     

Tijdsduur 6  uur
inclusief ontvangst en lunch

Opties
Aansluitend aan uw 6-uur durend programma een borrel of heerlijk diner bereid door de chefs van de Kookerij in 3- of 4-gangen
Lunch als onderdeel van de training
Evaluatie door de trainer(s)van 1,5 uur
Borrel van één uur met huiswijnen van de Kookerij, bier en frisdranken + een huisgemaakte amuse

Tijdsduur 10 uur
inclusief ontvangst, lunch en 3-gangen seizoensdiner

Opties
Lunch als onderdeel van de training
Diner als onderdeel van de training
Evaluatie door de trainer(s)van 1,5 uur
Borrel van één uur met huiswijnen van de Kookerij, bier en frisdranken en + een huisgemaakte amuse

De trainingen vinden plaats op een in onderling overleg en nader vast te stellen datum. Meerdaagse trainingen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. De complete training is zowel in de Nederlandse als Engelse taal uit te voeren.
Prijzen op aanvraag

Meer weten?