Parkeren

Ongeacht de hoeveelheid gasten, hebben wij altijd een passende oplossing voor parkeren en vervoer van èn naar de Kookerij

Verschillende mogelijkheden

Busvervoer

Wanneer u uw (zakelijk) evenement bij de Kookerij Culinary College organiseert kunnen wij uw groepsvervoer van en naar de Kookerij tot in de puntjes regelen. Geeft u aan bij uw reservering wanneer u hiervan gebruik wenst te maken.

Parkeren bij de Kookerij

De Kookerij beschikt over 50 eigen parkeerplaatsen welke in het weekend gedurende de gehele dag, en op werkdagen na 17.00 uur beschikbaar zijn voor uw gasten. Wij hanteren hier geen parkeerkosten voor.
– Komt u op werkdagen voor 17.00 uur dan maken wij gebruik van extra parkeerplaatsen (maximaal 50) op loopafstand. Om het parkeren voor uw gasten in goede banen te leiden zetten wij parkeerbegeleiding in, en zorgen wij voor voldoende bewegwijzering.
– Deze service kan afhankelijk van de aard van uw evenement extra kosten met zich meebrengen. Uiteraard worden deze vooraf duidelijk aan u gecommuniceerd.

Parkeergelegenheid voor grote groepen

Komt u met meer dan 50 auto’s dan heeft de Kookerij de mogelijkheid om gebruik te maken van het parkeerterrein van het NH Hotel Leeuwenhorst. De afstand tot de Kookerij is 2 kilometer.
– Wij kunnen het vervoer van en naar de Kookerij tot in de puntjes voor u regelen middels busvervoer, fietsen, solexen of vespa’s. Ook vervoer per sloep behoort hiertoe! Graag maken wij hiervoor een offerte op maat. Uiteraard behoort zelf organiseren ook tot de mogelijkheden.

Openbaar vervoer

De Kookerij is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Buslijnen 57 en 90 stoppen bij de halte Gieterij. Deze is op 5 minuten loopafstand van de Kookerij. Kijkt u op www.9292ov.nl voor een actueel reisadvies.

Meer weten?