Veelgestelde vragen

Deze veelgestelde vragen heeft de Kookerij voor uw gemak opgenomen. Zit uw vraag er niet bij?
Neem dan even contact met ons op via info@kookerij.com of op telefoonnummer: 0252 – 62 93 00.

Met hoeveel personen kan ik komen?
Met gezelschappen vanaf 8 tot 120 personen kunt u bij de Kookerij samen komen koken, eten, genieten in onze keuken en ons mooie restaurant. Ook voor vergaderingen, trainingen en presentaties bieden we ruimte tot 300 personen. Is uw groep groter? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We zijn met minder dan 15 personen, kunnen we dan ook komen?
Jazeker, u bent van harte welkom.

We willen de locatie graag exclusief met ons eigen gezelschap, kan dat?
Dat kan. Exclusiviteit in de Kookerij is voor (kleine) gezelschappen tevens mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ik wil graag even langskomen om de locatie te zien, kan dat?
U bent welkom, de koffie staat klaar! Neem contact met ons op om een afspraak te maken en we laten u graag onze mooie locatie zien. Ons kantoor is op werkdagen geopend van 10:00 – 17:00 uur tijdens deze kantooruren kunt u altijd vrijblijvend even komen kijken.  Kijkt u op onze contact pagina voor een routebeschrijving.

Ik wil graag alvast een optie nemen op een bepaalde datum, kan dat?
Natuurlijk. Neem even contact met ons op, wij pakken de agenda erbij en reserveren de gewenste datum voor u. Uw optie vervalt na 4 werkdagen. Mocht er zich een andere optant op ‘uw’ datum aandienen, nemen wij altijd eerst direct contact met u op.

Ik wil graag informatie ontvangen maar nog niets definitiefs plannen, kan dat?
Jazeker. Aangezien veel partijen maatwerk zijn bij de Kookerij willen we graag dat u uw wensen en ideeën aan ons kenbaar maakt zodat wij u (vrijblijvend) een op maat gemaakt voorstel kunnen mailen. Zo heeft u inzage in de kosten en in de mogelijkheden voor uw evenement bij de Kookerij.

Ik ben allergisch en/of heb speciale dieetwensen, kan daar rekening mee worden gehouden?
Uiteraard. Wij vernemen graag van tevoren van u wat uw dieetwensen zijn, zodat we hier op tijd rekening mee kunnen houden.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?
Alle ingrediënten voor een partij worden bij de Kookerij vers ingekocht. Om u met ons team optimaal van dienst te kunnen zijn gaat de voorkeur uit naar minimaal 10 werkdagen van tevoren. Om zeker te zijn van de beschikbaarheid van de gewenste datum adviseren wij u wel om eerder een optie te nemen op de door u gewenste datum. Maar, we kunnen snel schakelen. Wilt u een last-minuten kook-festijn organiseren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op onderstaand telefoonnummer.

Beschikt de Kookerij over presentatiemogelijkheden?
De Kookerij beschikt standaard over een professionele spreek- en geluidsinstallatie. Één handheld microfoon, een beamer, grootscherm (3,5 x 5 meter) en lichtapparatuur. Hier hoeft u niet extra voor te betalen.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?
Reguliere partijen ontvangen een factuur van 75% vooraf en 25% nadien. De voorschotfactuur dient uiterlijk 10 werkdagen voor aanvang van uw evenement op onze rekening te zijn bijgeschreven. Drankjes op de avond zelf op basis van nacalculatie worden in de eindfactuur verrekend. De eindfactuur dient voldaan te worden binnen 7 werkdagen na afloop van het evenement. De betaling van onze kookworkshops op inschrijving geschiedt via onze website via het online iDEAL betalingssysteem.

Ik heb me aangemeld voor een open kookworkshop en deze betaald via iDEAL, maar ik kan niet komen. Kan ik me afmelden en mijn geld terugkrijgen?
Dit is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we zorgen voor het aanbieden van een andere kookworkshop. Of u kunt zelf zorgen voor vervanging op de avond zelf.

U schrijft zich in voor een open kookworkshop bij de Kookerij, maar hoe verloopt het proces?
Bekijk hier alle stappen 

Geen antwoord gevonden op uw vraag? 
Neem dan even contact met op via telefoonnummer 0252 – 62 93 00  of mail naar info@kookerij.com. We beantwoorden uw vragen graag!

Meer weten?