Mannenkunde voor Vrouwen!

Donderdag 9 oktober in de Kookerij de humor- en liefdevolle (kook)workshop ‘Mannenkunde voor Vrouwen’! Cocktails, koken, discussie, vragen, antwoorden, biefstuk, chefs, verhalen, vlijmscherpe messen en… ‘Liefdespanters’ Jan Heemskerk en Marcel Langedijk

Hilarische live-(kook)workshop vol liefde, koken, heerlijk eten, antwoord op vragen die je nooit durfde stellen & veel plezier!

De waarheid over mannen: vraag het de ‘Liefdespanters’!

Jan Heemskerk en Marcel Langedijk zijn ex-Playboy, schrijver, columnist, zelfbenoemd vrouwenfluisteraar en ‘Liefdespanter’. In hun ‘Handboek voor de Liefdespanter’  onderzoeken en doorgronden ze de relatie tussen man en vrouw. In deze nieuwe humor- en liefdevolle  (kook)workshop ‘Mannenkunde voor Vrouwen’, verklappen ze donderdagavond 9 oktober alles waarover je met je man, date, verloofde of vriend niet (meer) kunt, durft of wilt praten. En bieden je handvatten en praktische tips. Wat je ook wilt weten: vraag het de Liefdespanters! Inclusief hun boek en fijne goodie-bag. Women only!

Donderdag 9 oktober komen Jan en Marcel naar de Kookerij Culinary College in Noordwijkerhout.  Want niet alleen mannen, ook vrouwen zijn in de war. Vrouwen vinden dat mannen tegenwoordig  geen echte mannen meer durven zijn. Dat de man zich niet prettig voelt bij een sterke vrouw. Zijn rol steeds onduidelijker vindt. Thuis een lieve teddybeer die voor de kinderen zorgt en in het huishouden helpt, tegelijkertijd moet hij natuurlijk wel een èchte man zijn. Lastig. Want wat is een ‘echte man’?  En wat kunnen vrouwen  doen om de (hun) arme man te helpen? En om het (thuis) weer wat gezelliger te maken?  Meer begrip tussen man en vrouw is het doel. Vrouwenfluisteraars Jan en Marcel helpen. En van harte.

Een prikkelende avond over de rol van de vrouw in relatie tot (haar) de man
Allereerst stellen Jan en Marcel zich voor en presenteren hun  ‘lijst van dingen die je echt van mannen  moet weten’. Want: als je  het eenmaal weet, is het niet zo heel erg ingewikkeld. Met een aantal praktische tips op luister, praat, sociaal en kook-gebied komen we al een heel eind. Daarom  koken we na de inleiding met zijn allen eerst een Liefdes-Mannendiner. Het is HET diner waarvan alle mannen hopen dat (hun) vrouwen het kunnen maken. We leren zijn perfecte cocktail shaken, lievelingsgerecht en lievelingsdessert te maken en proeven uitgebreid. Er is tijd voor vragen en antwoorden. Samen koken, eten, leren, heel veel plezier + antwoord op alle vragen die je nooit durfde te stellen. We gaan je inspireren. Het wordt een onvergetelijke avond. Hier wil je bij zijn!

‘Eindelijk twee mannen die de vrouw echt serieus nemen. Zonder plan geen succes.’   Wilfred Genee

‘Jan en Marcel, amateurkoks met een passie voor vlees!’   Ron Blaauw

‘Als je van iemand kunt leren hoe het moet, dan zijn het Jan en Marcel wel: door schade en schande wijs en welgemanierd’.   Cécile Narinx, nieuwe hoofdredacteur Harper’s  Bazaar Nederland

Over Jan Heemskerk & Marcel Langedijk

Jan Heemskerk kennen we natuurlijk als oud-hoofdredacteur van Playboy. Als columnist bij LINDA. laat hij samen met Saskia Noort vrouwelijk Nederland schaterlachen over de o zo herkenbare en hilarische verschillen tussen mannen en vrouwen. Twee uitgaven gebundelde columns ‘Jan & Saskia de Naakte Waarheid’, en een theatertour volgden. Eens per maand zitten ze beiden bij Humberto Tan in RTL Late Night om man-vrouw kwesties te bespreken. Met het gegeven ‘man in de war’ in het achterhoofd schreef Jan samen met Marcel Langedijk het ‘Handboek voor de Liefdespanter’. Dit inspireerde beiden tot deze live-(kook)show. Jan is columnist en met Marcel Langedijk ‘voorproever’ bij LINDA. op lindanieuws.nl, om nieuwe culinaire hotspots te testen, radiomaker (Echte Jannen, Werken FM) en huisvader. Daarbuiten is hij gepassioneerd amateur-chef.

Marcel Langedijk is journalist en schrijver. Hij publiceert onder andere in JFK, Playboy, Flair, Elle en Elle Eten. Is trendwatcher en lifestyledeskundig. Bovendien heeft hij een baard. Schreef met Jan Heemskerk het ‘Handboek voor de Liefdespanter’ en is vanwege trend- en lifestyle doeleinden + een absolute liefde voor eten en drinken, overal te vinden waar goed gegeten en gedronken kan worden. Proeft restaurants voor met Jan Heemskerk op lindanieuws.nl en schrijft daarover. In november komen twee kakelverse boeken van hem uit: ‘Eeuwige roem’ met Eddy Zoëy en ‘Mijn whisky’ met Hans Offringa, whiskygoeroe, over bekende Nederlanders en whisky. 

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door:

Vlees:  www.beefensteak.nl – (Ter Aar) – Jan Faber
Gin & Tonics: Sloanes Gin &  Fever-Tree Elderflower Tonic:   www. mistercocktail.nl– (Amsterdam) – Mr Cocktail  Albert van Beek Calkoen
Pakken & dassen strikken:  www.pakkendzakelijk.nl – (maatwerk op locatie) – Arthur Vinkenoog
Vlijmscherpe messen:  www.porseleinkast.nl – (Katwijk en Lisse) – Henriette van den Anker

Praktische informatie

Programma donderdag 9 oktober 2014
18:30 – 19:00 uur:  Inloop & welkomstcocktail

19:00 – 19:30 uur: Welkom & inleiding ‘Liefdespanters’: Jan en Marcel vertellen 
19:30 – 20:30 uur:  Koken van Het Liefdes-Mannendiner met supporting acts in de keuken 
20:30 – 21:00 uur:  Aan tafel met de Liefdespanters
21:00 – 22:00 uur:  Vragen-antwoorden en discussie
22:00 uur:  einde

We hopen je donderdag 9 oktober te verwelkomen!

Schrijf in!
Entreeprijs € 69,50 per persoon inclusief cocktails, drankjes, het Liefdes-mannendiner & fijne goodie-bag met daarin onder andere het ‘Handboek voor de Liefdespanter’ van Jan & Marcel en hun gezaghebbende  ‘Lijst met Mannentips voor Vrouwen’

Je kunt hier online je entreekaart kopen en betalen via iDeal. Als het bedrag op de rekening van de Kookerij is bijgeschreven, is je reservering definitief.

Locatie en route vind je hier.

Gratis parkeren voor de deur

Op al onze workshops zijn de Uniforme Horecavoorwaarden van toepassing. Deze kunt u raadplegen op onze website.

Meer weten?