5 Workshops ism Huize van Wely

Bijzonder trots zijn we op onze samenwerking met het bekende en internationaal vermaarde patisseriehuis Huize van Wely. We organiseren samen met dit ambachtelijk bedrijf 5 verschillende workshops:
bonbons, patisserie hartig, macarons, ijs & haute patisserie.

Vijf workshops, vijf verschillende onderwerpen komen aan bod

Workshop bonbons maken

De beroemde grote bonbons (bouchees) van Huize van Wely zijn internationaal bekend. Leer en werk samen met topchocolatier Pieter Booij en zijn team. De datum is geweest, u kunt niet meer inschrijven.

U kunt niet meer inschrijven

Workshop hartige patisserie

We gaan de bekendste (en lekkerste) producten uit de hartige patisseriekeuken maken: quiche, ragout en pasteibakje. De datum is geweest, u kunt niet meer inschrijven.

U kunt niet meer inschrijven

Workshop macarons maken

We gaan één van de meeste delicate producten uit de patisserie keuken maken. Het komt nu aan op preciese recepturen en temperaturen. De datum is geweest, u kunt niet meer inschrijven.

U kunt niet meer inschrijven

Workshop IJs maken

Ambachtelijk room- & sorbetijs leren maken? Met de recepturen en vakkennis van Huize van Wely een koud kunstje! De datum is geweest u kunt niet meer inschrijven.

U kunt niet meer inschrijven

Workshop Haute patisserie
– vrijdag 25 september

Pièces Montées leren maken uit Franse School? Samen met Huize van Wely gaan we profiteroles maken en een croque-en-bouche leren monteren tot een waar ‘pièce’!  Wacht niet te lang met inschrijven, vol = vol

Workshop eclairs maken – donderdag 10 september

Deze exclusieve masterclass staat onder leiding van toppatissiers Joost Rotteveel en Robin Hoedjes van Huize van Wely. Zij begeleiden u bij de bereiding van deze delicious eclairs.

Over Huize van Wely sinds 1922
patissier, chocolatier, glacier

De filosofie van Huize van Wely is simpel. Ze gebruiken de beste en meest pure ingrediënten die ze kunnen vinden. Hiervan maken hun patissiers, chocolatiers en glaciers de lekkerste producten die er bestaan. Stuk voor stuk perfectionistisch, ambachtelijk en met liefde gemaakt. En dat proef je.

Huize van Wely maakt alle meer dan 500 producten zelf, in house en handmatig. Ze gebruiken geen kunstmatige geur- of smaakstoffen en geen conserveringsmiddelen.

Meer info & inschrijven? Klik hier!

Meer weten?